Toshiba 40L2546DG Televizor LED Full HD

User Rating: Be the first one!

Daca iti doresti un televizor mare, care sa poata oferi imagini de o calitate foarte buna, fara sa coste o avere, atunci Toshiba 40L2546DG este o varianta excelenta. Este produs de un nume mare al industriei, vine echipat cu o serie de caracteristici speciale si ofera imagini pline de substanta. Este adevarat ca nu este smart TV, insa acest lucru este compensat de numerosii conectori de care dispune si de caracteristicile speciale.

Aspectul lui Toshiba 40L2546DG

Toshiba 40L2546DG este un televizor care arata bine. Ecranul de 102 cm in diagonala ii asigura un aspect aparte, imbunatatit vizibil de faptul ca este echipat cu o rama foarte subtire si cu un suport futurist. Vei putea sa pui acest televizor oriunde si vei obtine un ambient imbunatatit. Este ideal pentru living, pentru dormitor sau pentru orice alta incapere in care este nevoie de o doza in plus de divertisment.

Exista elemente ale aspectului care atrag, cum ar fi grosimea de doar 194 mm.

Calitatea video

Pana la urma, cea care conteaza cu adevarat este calitatea video. Din fericire, cei de la Toshiba au dotat Toshiba 40L2546DG cu functii deosebite in acest sens. Ecranul de 102 cm asigura o rezolutie Full HD, o iluminare de 300 de cd/m2 si un timp de raspuns de 9.5 ms. Culorile pe care le ofera sunt vii, foarte placute si pline de contrast. Contrastul dinamic este de 25000:1 in tip ce contrastul nativ este de 1200:1.

Vei putea reda filmele preferate la o rezolutie de 1920×1080, care iti dezvaluie toate detaliile de care ai nevoie.

Pentru a te convinge ca imaginile au calitate, sunt de amintit caracteristicile superioare,cum ar fi Picture Mode, posibilitatea de a selecta temperatura culorilor sau posibilitatea de a reduce zgomotul digital.

Toshiba 40L2546DG poate sa fie urmarit de oriunde, sau de aproape oriunde. Acest lucru este rezultatul unghiului de vizibilitate de 178 de grade, atat pe orizontala cat si pe verticala.

Sunet care tine pasul cu imaginea

Toshiba 40L2546DG nu ofera doar imagine, ci si sunet de calitate. Este dotat cu doua boxe RMS de cate 7 W fiecare, care ofera claritate si putere. Cei de la Toshiba le-au dotat chiar cu o serie de caracteristici superioare, cum ar fi Dolby Digital Plus, Dolby Digital sau Bass Boost. Este cert faptul ca atunci cand ai nevoie de divertisment, sunetul joaca un rol important.

Conectivitate

Reamintim faptul ca Toshiba 40L2546DG nu este smart TV. Acest lucru nu ii stirbeste, insa, cu nimic din calitati. Poti sa navighezi pe internet bucurandu-te de toate avantajele sale, prin simpla conectare la un computer si poti sa redai toata colectia de filme gratie playerului multimedia integrat si a intrarii USB. Toshiba 40L2546DG este echipat si cu intrari Scart, minijack pentru casti sau conexiuni pentru boxe si slot CI+.

Toshiba 40L2546DG este, asadar, un televizor complet. Cu o eleganta aparte, cu un consum mic de energie si multe dotari care faciliteaza o experienta placuta pentru utilizator, reprezinta o solutie ce merita fiecare banut. Daca tinem cont de faptul ca nu trebuie sa investesti o avere pentru a-l achizitiona, merita din plin.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Preturi si Pareri
      Logo