Televizor LED Smart Sharp LC-55CUF8372ES, 4K Ultra HD

User Rating: Be the first one!

Televizoarele moderne sunt extrem de performante, venind la pachet cu tehnologii smart, ecrane subtiri, culori impresionante si foarte multe dotari la care nici nu te-ai fi gandit in urma cu 10-15 ani. Din pacate, daca vrei totul de la un televizor si iti doresti si un brand de renume, s-ar putea sa descoperi preturi destul de mari.

Daca nu tii atat de mult la brand si incerci nume ceva mai putin cunoscute pentru unii, s-ar putea sa dai peste surprize, cum este acest LC-55CUF8372ES. Este un televizor care nu iti scoate o avere din buzunar, insa care vine echipat cu o multime de tehnologii moderne, facand divertismentul de la tine de acasa unul de o calitate foarte buna.

Sharp LC-55CUF8372ES
Sharp LC-55CUF8372ES

Aspectul lui Sharp LC-55CUF8372ES

Din punct de vedere fizic, televizorul construit de catre cei de la Sharp poate sa uimeasca prin tr-o grosime de doar 7 cm ( mai exact, 68.6 mm ) si printr-un ecran urias, de 139 de centimetri. Finisajele sunt si ele foarte placute, ramele foarte fine transformand acest produs intr-o adevarata fereastra catre divertisment wow.

Elementele cu care iese in evidenta

Evident, ceea ce este important este modul in care este construit si ceea ce face. Vei descoperi mai multe functii interesante:

 • Aquos Net+. Este o aplicatie care iti permite sa te bucuri de filme si de emisiuni TV direct de pe internet.
 • Ace Pro Engine. Este o tehnologie impresionanta care poate sa optimizeze imaginea in asa fel incat reproducerea culorilor sa fie extrem de fidela. Gratie acestei tehnologii, zgomotul este redus iar claritatea este una foarte buna.
 • Sunet excelent. Sunetul este bazat pe tehnologia Harman/kardon, care inseamna claritate si putere. Sistemul de sunet este cinematic si insoteste fiecare imagine spre o experienta de neuitat.
 • Rezolutie 4K. De regula, televizoarele cu rezolutie 4K sunt destul de scumpe. Nu este cazul acestui televizor, care uimeste prin detalii si prezinta nu mai putin de 3840 x 2160 de pixeli.
Sharp 55CUF8372ES
Sharp 55CUF8372ES

Alte detalii tehnice despre Sharp LC-55CUF8372ES

Sunt multe lucruri care merita precizate atunci cand vine vorba despre acest televizor. Pre exemplu, merita amintit contrastul dinamic de 1000000:1, luminozitatea de 350 de cd/m2 sau numarul mare de conectori, printre care amintim de cele 3 intrari USB, de intrarea pentru PC care il poate transforma intr-un monitor urias sau de porturile HDMI.

Pe langa faptl ca este smart si ca poate rula orice tip de continut direct de pe internet, acest televizor dispune de un player multimedia integrat. Astfel, vei putea sa rulezi filme, muzica sau poze direct de pe un dispozitiv extern, fie ca este vorba despre un card de memorie sau despre un HDD extern.

In ciuda faptului ca este un televizor voluminos, acesta uimeste prin greutatea sa de doar 14.7 kg, ceea ce il face perfect pentru montat pe un perete fara teama ca va pica, dar si prin consumul redus de energie, care nu depaseste valoarea de 145 W.

Cu siguranta, daca vrei sa iti cumperi un televizor mare si bine dotat din punct de vedere tehnic, Sharp LC-55CUF8372ES este una dintre cele mai bune optiuni pe care le poti achizitiona fara sa investesti bugete impresionante.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Preturi si Pareri
   Logo