Samsung 55MU7002 – Televizor LED Smart 4K Ultra HD

[rehub_simple_star]

Un televizor de buna calitate poate sa iti ofere extrem de multe avantaje. Nu doar ca vei putea sa urmaresti emisiunile si filmele favorite, dar cu ajutorul unui astfel de produs vei putea sa vezi pozele din vacante la rezolutii foarte mari, vei putea sa navighezi pe internet si chiar sa te joci.

Daca iti doresti o calitate superioara, cu siguranta Samsung este unul dintre putinele branduri in care poti avea deplina incredere.

Samsung 55M7002 este, spre exemplu, una dintre solutiile elegante pentru cei care cauta un televizor de clasa superioara. Este mare, arata foarte bine, este dotat cu o multime de functii interesante si reuseste sa iti transforme livingul intr-un adevarat cinematograf. Un prim lucru prin care uimeste acest televizor este aspectul minimalist, cu rame aproape invizibile si suport de culoarea inoxului. Dupa aspect insa, vin o multime de alte dotari impresionante.

Samsung 55MU7002
Samsung 55MU7002

Dotari care contureaza calitatea lui Samsung 55MU7002

  • HDR 1000 Extreme. HDR inseamna High Dynamic Range si are rolul de a oferi o claritate cinematografica pentru fiecare scena pe care o urmaresti.
  • Dynamic Crystal Color. Este o functie inovata de catre cei de la Samsung prin care culorile prind, parca, viata.
  • Motion Rate 240. Cei care au construit Samsung 55MU7002 au pus un accent puternic si pe miscare. Motion Rate 240 este o solutie prin care sportul si filmele cu foarte multa actiune capata o fluidizare perfecta.
  • Precision Black si Peak Illuminator. Sunt doua functii care fac negrul foarte intens si zonele luminoase foarte bine optimizate in functie de tipul scenei care ruleaza pe televizor.
  • Detectare automata a dispozitivelor conectate. Daca vrei sa conectezi orice dispozitiv la acest televizor, poti sa o faci fara niciun fel de retinere, ba chiar o faci extrem de rapid datorita capacitatii sale de detectare automata.
  • SmartHub. Este o aplicatie prin care tot continutul de care ai nevoie este concentrat pe un singur ecran, in asa fel incat sa poti economisi suficient de mult timp si sa ajungi la ceea ce te intereseaza intr-un timp extrem de scurt.
Samsung 55MU7002
Samsung 55MU7002

Alte detalii tehnice despre Samsung 55MU7002

Samsung 55MU7002 este un televizor lansat in anul 2017, asadar, vine la pachet cu foarte multe dotari bine optimizate, de ultima generatie. Spre exemplu, atunci cand vorbim despre sunet putem sa descoperim un sistem audio stereo cu doua boxe a cate 20 W fiecare si cu o multime de caracteristici superioare de sunet.

Televizorul celor de la Samsung poate sa joace cu usurinta si rolul de monitor si ofera o rezolutie 4K, in asa fel incat chiar si cele mai mici detalii sa poata fi descoperite intr-un mod eficient.

Conectorii sunt un punct forte al televizorului si sunt intr-un numar destul de mare :  3 intrari USB, 4 porturi HDMi si evident, conectivitate wi-fi si LAN.

Daca luam in calcul faptul ca Samsung 55MU7002 genereaza un consum de doar 180 W si ca are dimensiuni perfecte pentru a fi montat oriunde, ajungem la concluzia ca este un televizor care merita. Este  adevarat ca este ceva mai costisitor decat alte televizoare, insa poate sa fie o investitie inteligenta pe termen lung.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo