Televizor LED Smart Samsung 49MU6272 4K Ultra HD

User Rating: Be the first one!

Cei care doresc totul de la dispozitivele pe care le achizitioneaza si au pretentia unei calitati ireprosabile, pot sa ia in considerare acest Samsung 49MU6272. Este un televizor curbat, cu rezolutie 4k, care functioneaza cu ajutorul tehnologiei LED si reuseste sa ofere o multime de functii smart impresionante.

Cel mai tare insa, impresioneaza prin aspect. Faptul ca este curbat poate sa spuna destul de multe si poate sa contribuie in mod substantial la modul in care arata incaperea in care este pus. Aspectul nu impresioneaza doar prin curba ecranului, ci si prin ramele minimaliste, grosimea aproape neglijabila si suportul argintiu cat se poate de elegant. Evident, un mare plus este dat de marimea ecranului, diagonala de 123 cm fiind suficienta pentru o experienta incredibila.

Elemente cu care Samsung 49MU6272 iese in evidenta

Este greu sa descoperi acele elemente care sunt cu adevarat impresionante, mai ales ca Samsung incearca sa isi doteze toate televiozoarele cu zeci de tehnologii moderne. Am extras, insa, cateva foarte interesante:

 • Rezolutia 4K UHD. Este o rezolutie uriasa care iti permite sa descoperi chiar si cel mai mic detaliu din filmul preferat sau de la emisiunea preferata. Evident, pentru asta trebuie ca filmarea sa fi fost facuta la o calitate 4K, insa sunt din ce in ce mai multe posturi TV care fac astfel de filmari si evident, toti producatorii de film sunt deja la curent cu noile tehnologii.
 • PurColor. Este o functie responsabila de naturaletea culorilor. Daca vrei sa te bucuri din plin de ceea ce iti poate oferi acest televizor, trebuie sa stii ca PurColor este una dintre tehnologiile ce livreaza perfectiune.
 • HDR. Ramanem la partea de imagine si descoperim aceasta tehnologie care asigura detalii realiste, optimizand extrem de bine umbrele si luminozitatea.
 • SmartView. Daca iti conectezi telefonul la acest televizor, poti controla totul fara niciun fel de problema direct de pe dispozitivul care iti este mereu la indemana. Partea frumoasa este ca odata conectat, Samsung 49MU6272 il va detecta cu usurinta atunci cand este in apropiere.
Samsung 49MU6272
Samsung 49MU6272

Ce alte detalii mai merita mentionate despre 49MU6272?

Este bine de stiut ca Samsung 49MU6272 face parte din ultima generatie de televizoare ale sud Coreenilor, fiind lansat in 2017. Astfel, cele doua boxe de 10W fiecare, contrastul dinamic si numeroasele functii superioare de imagine sunt optimizate in asa fel incat sa asigure o experienta mai mult decat interesanta.

Samsung 49MU6272 sta foarte bine atunci cand vine vorba despre conectivitate, dispunand de o multime de conectori ( USB, HDMI sau video composite ) si de asemenea, sta excelent atunci cand trebuie sa ruleze continut de pe dispozitivele tale. Mai exact, dispune de un player multimedia integrat cu ajutorul caruia poti sa redai fara probleme filme, muzica sau fotografii de pe un stick USB sau de pe un HDD extern.

Cu siguranta, Samsung 49MU6272 este un televizor de clasa superioara, pe care ti-l poti permite, insa nu chiar atat de usor. Odata ce ai investit in el, vei descoperi ca divertismentul poate sa aiba o culoare deosebit de clara si ca experienta TV capata o alta intensitate decat cea cu care erai obisnuit.

Samsung 49MU6272
Samsung 49MU6272

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Preturi si Pareri
   Logo