Samsung 60KU6072 – Televizor LED Smart 4K Ultra HD

User Rating: Be the first one!

Samsung 60KU6072 este un urias cu diagonala de 152 de cm, care inglobeaza tehnologii de ultima generatie si o multime de functii cat se poate de interesante. Cu rezolutie 4K, functie smart si imagini impresionante, atat datorita celor 8 milioane de culori cat si datorita caracteristicilor speciale concepute de Samsung, Samsung 60KU6072 este un raspuns clar la cerintele din ce in ce mai mari din partea utilizatorilor.

Acest televizor iti va permite aproape orice, incepand cu transformarea propriului living in cimenatograf si terminand cu obtinerea unui centru de distractie. Iti permite sa te joci, sa urmaresti filmele preferate, sa navighezi pe internet si sa te bucuri de tehnologie.

Contrast impresionant cu Samsung 60KU6072

Ne oprim putin asupra imaginilor oferite de Samsung 60KU6072 si descoperim tehnologia PurColor. Este o tehnologie care optimizeaza fiecare culoare, in asa fel incat televizorul sa poata reda o gama cat mai variata de nuante. In functie de continutul livrat, televizorul se joaca cu aceste nuante, asigurand o experienta apropiata de cea naturala.

O alta tehnologie interesanta este Ultra Clean View. Aceasta analizeaza continutul si reduce zgomotul de fundal, generand, clarificand fiecare pixel.

Samsung 60KU6072 este unul dintre putinele televizoare in care procesorul ajuta la calitatea imaginii, procesand semnalul de intrare in asa fel incat materialul afisat sa se apropie de perfectiune.

Continut complex, furnizat de functia smart

Samsung 60KU6072 este comparabil cu un computer cu ecran urias. Te poti bucura de tot continutul de care ai nevoie intr-un mod simplu si intuitiv. Samsung a dezvoltat inclusiv un Smart Hub din care iti poti descarca jocurile, filmele si aplicatiile preferate. Ceea ce este foarte interesant este faptul ca accesul este unul rapid, indiferent ce vrei sa faci pe televizor.

Sunet puternic si clar, atipic pentru un televizor

Am vorbit despre partea smart a lui Samsung 60KU6072 si despre imagine, insa am neglijat partea de sunet. Simtul tau auditiv va fi incantat, la propriu de iesirea RMS de 20W care inglobeaza caracteristici superioare precum DTS Studio 5.1. Vei putea descoperi filmele la fel ca intr-o sala de cinema si te vei putea bucura la maxim de emisiunile preferate.

Conectivitate in toate directiile

Samsung 60KU6072 este un televizor prietenos. Acesta se poate conecta cu aproape orice alt dispozitiv inteligent sau, in conditiile in care este dotat cu foarte multe sloturi. Vei descoperi 2 intrari USB, 3 porturi HDMI, un  slot CI+, Wi-fi, LAN, intrari component si intrari Video Composite. Conectorii contureaza imaginea smart a televizorului si il fac foarte flexibil.

Avem de a face cu un televizor urias, insa cu toate astea este destul de usor de mutat dintr-o parte in alta. Greutatea sa este de „doar” 22.9 kg, ceea ce ii permite sa fie destul de flexibil si in acelasi timp sa fie foarte stabil.

Din punct de vedere al aspectului, Samsung 60KU6072 poate sa fie instalat oriunde. Poate ca este nepotrivit pentru camerele mici, insa un living il poate primi extrem de bine. Data fiind marimea sa, va schimba cu siguranta intreaga fata a incaperii, oferindu-i un aspect futurist, foarte placut.

Samsung 60KU6072
Samsung 60KU6072

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Preturi si Pareri
      Logo