Televizor Samsung 40MU6102 LED Smart 4K Ultra HD

[rehub_simple_star]

Iti doresti culoare, flexibilitate, aspect placut si o experienta cat mai interesanta de la televizorul tau din living? Atunci Samsung 40MU6102 poate sa fie alegerea inteleapta pentru tine. Este un televizor echilibrat din punct de vedere al dimensiunilor, cu diagonala de 100 de centimetri, are un aspect foarte interesant, fiind construit in asa fel incat sa aiba o grosime mica si rame aproape invizibile, nu costa chiar o avere si este dotat cu o multime de functii de care vei fi de-a dreptul incantat.

Evident, Samsung 40MU6102 ofera rezolutie, contrast si sunet care pot fi trecute pe lista cu principalele avantaje ale produsului, insa pentru moment, ne oprim la functiile deosebite, care ies in evidenta:

  • PurColor. Este o functie prin care culorile sunt foarte naturale iar detaliile ajung sa fie cat se poate de exacte. Te vei putea bucura din plin de fiecare joc si de fiecare imagine TV.
  • Luminozitate deosebita prin functia HDR. Rolul functiei HDR este aceea de a asigura o luminozitata extrem de puternica si umbre detaliate.
  • SmartView. Este o solutie prin care iti poti conecta telefonul mobil la televizor cu scopul de a controla ecranul mare prin dispozitivul pe care il ai mereu la indemana.
  • SmartHub. Este una dintre cele mai interesante aplicatii oferite de Samsung, deoarece iti poate gasi continut de cea mai buna calitate intr-un timp foarte scurt. Pe langa asta, poti sa previzualizezi continutul fara sa fie nevoie de deschiderea lui.
  • Detectare automata a dispozitivelor. Daca ai un dispozitiv pe care l-ai conectat deja la televizor, Samsung 40MU6102 poate sa il detecteze automat, in asa fel incat sa iti fie foarte simplu sa il folosesti.

Alte detalii despre Samsung 40MU6102

Aminteam de rezolutie, contrast si sunet. Incepem cu sunetul si descoperim un sistem audio stereo dotat cu doua iesiri RMS a cate 10 W fiecare. Este un sunet suficient de puternic pentru a da chiar si petreceri si multumita caracteristicilor speciale, precum Dolby Digital Plus sau Multiroom Link, este si suficient de clar.

Nu avem de a face cu cel mai mare televizor de pe piata, insa ecranul cu diagonala de 100 de centimetri este perfect pentru o utilizare casnica. Daca luam in considerare faptul ca are o rezolutie 4k, putem spune ca face parte din clasa superioara de televizoare pentru acasa. Vei putea sa descoperi fiecare detaliu din imaginile pe care le urmaresti si sa te bucuri din plin de divertisment.

Samsung 40MU6102 este un televizor prietenos, asadar este dotat cu o multime de conectori printre care ies in evidenta USB-ul si evident, portul HDMI.

Pe langa faptul ca este smart si ca se poate conecta la o retea WI-fi cu foarte mare usurinta, Samsung 40MU6102 dispune si de un player multimedia integrat. Daca vrei, spre exemplu, sa mergi cu televizorul intr-o zona in care nu este internet, poti rula cu usurinta filme, muzica si poze de pe unitatile tale de stocare si te poti bucura de continutul preferat absolut oriunde.

Samsung 40MU6102
Samsung 40MU6102

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo