Samsung 40K5502 – Televizor LED Smart Full HD

[rehub_simple_star]

La prima vedere, Samsung 40K5502 pare a le avea pe toate: Este un televizor elegant, cu o constructie bine gandita, cu dotari impresionante atunci cand vine vorba despre calitatea video, cu sunet de buna calitate si mai ales cu un nume greu in spate. Samsung a reusit sa contureze ideea de calitate pentru fiecare produs iar acest lucru este dovedit de fiecare data.

Samsung 40K5502 este un smart TV pe care il poti folosi pentru divertisment de cea mai buna calitate.

Cum arata Samsung 40K5502

Incepem cu modul in care arata si descoperim un televizor mare, cu diagonala de 101 cm, incadrat in niste rame subtiri. Fara a fi exagerat prin detalii, Samsung 40K5502 prezinta materiale de calitate, finisaje foarte placute si dimensiuni perfecte. Practic, poate sa fie montat oriunde, inclusiv pe perete, in conditiile in care are grosime de doar 54.9 mm.

Calitatea superioara a imaginii

Nu vei achizitiona acest televizor pentru modul in care arata, ci pentru modul in care iti poate prezenta imaginile. Numeroasele caracteristici superioare de care dispune iti pot garanta culori vii, imagini pline si experiente de neuitat. Cei de la Samsung au optimizat continutul in asa fel incat sa fie luminos, sa ofere multe detalii si sa scoata in evidenta fiecare culoare.

Cu o rezolutie Full HD si un contrast excelent gratie functiei Mega Contrast, filmele, meciurile si emisiunile vor capata o importanta din ce in ce mai mare.

Sunt multe caracteristici care lucreaza pentru un produs finit conturat in milioane de culori: Motion Rate 50, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer sau Hyper Real Engine. Toate sunt tehnologii Samsung, gandite special pentru imagini WOW.

 Sunet clar si puternic

Imaginea fara sunet este aproape inexistenta, motiv pentru care Samsung a dotat Samsung 40K5502 cu doua boxe puternice, de cate 10 W RMS fiecare. Fiecare continut media va avea claritate si substanta, in principiu datorita numeroaselor caracteristici superioare precum Dolby Digital Plus sau DTS.

Daca nu iti este suficient acest sunet, il poti imbunatati adaugand un soundbar. Conectorii audio permit acest lucru fara niciun fel de proleme.

Smart TV care deschide calea catre o lume digitala noua

Un detaliu extrem de important este faptul ca Samsung 40K5502 este smart TV. Astfel, nu doar ca poate sa redea continut de calitate, ci poate sa se si conecteze la cea mai mare sursa de continut, internetul. Poti controla cu usurinta tot ceea ce urmaresti, te poti bucura de retele de socializare, de Youtube si de pagini web fara prea mari eforturi.

Este smart si pentru cele 3 porturi HDMI care permit conectarea la un numar mare de dispozitive, pentru cele 3 intrari USB sau pentru slotul CI+.

Nu va trebui sa investesti o avere pentru a achizitiona acest televizor si te vei putea bucura din plin de continutul pe care il ofera. Este o solutie robusta, de buna calitate, care pune accent pe imagine si pe conectivitate. Practic, este un reprezentant perfect pentru prezentul tehnologic, respectand toate normele de calitate impuse de chiar brandul care l-a produs.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo