LG 86UH955V – Televizor SUHD Smart 218 cm 4K Ultra HD

[rehub_simple_star]

LG 86UH955V este un televizor SUHD Smart de la LG care vine cu o serie de elemente speciale. Este si normal, dat fiind costul urias.

Primul lucru care te va atrage la acest televizor este marimea. Are un ecran de nu mai putin de 218 centimetri in diagonala, deci il putem declara cu usurinta un adevarat cinematograf, sau un real centru de distractie.

Este mult mai mult decat un cinematograf, insa, putand fi controlat cu usurinta de utilizator, avand functii cu adevarat smart si un aspect deosebit.

Cum arata LG 86UH955V?

Ramanem la partea de aspect si sarind peste socul dat de marime, descoperim un televizor construit intr-un mod simplu, cu unghiuri drepte, rame foarte subtiri si un suport futurist. Este un televizor cu greutate, la propriu, avand 54.6 kg, insa data fiind marimea, ofera un aspect light.

Video de o calitate ireprosabila, cu rezolutie 4K si functii speciale

Dat fiind faptul ca este situat intr-o categorie superioara de pret, asteptarile de la LG 86UH955V sunt mari. Din fericire, rezultatele sunt pe masura. Televizorul construit de LG contine o multime de caracteristici suprioare de imagine, asigura milioane de culori extrem de bine livrate si conturate si afiseaza o rezolutie 4K.

Exista cateva tehnologii care ies in evidenta:

  • HDR Super cu Dolby Vision. Este o tehnologie care clarifica imaginile, exprimand fiecare detaliu in culori precise si vii. Contrastul este si el unul mai mare, imbunatatind foarte mult perceptia asupra ecranului.
  • Afisaj IPS 4K Quatum. Este detaliul care diferentiaza acest televizor de orice alt televizor UHD. Acesta asigura miliarde de culori ultra realiste, vazute din orice unghi de vizualizare. Pentru a-ti face o idee despre ceea ce reprezinta acest ecran, este suficient de spus ca rezolutia este de 4 ori mai mare decat una Full HD.
  • ColorPrime Plus si Billion Rich Colors. Miliarde de culori si nuante care aduc profunzime fiecarei imagini. Experienta de vizionare pe care ti-o ofera aceste tehnologii este dusa la superlativ.

Sistem audio calibrat perfect si foarte puternic

Poti spune cu incredere ca LG 86UH955V este un dispozitiv cu care poti da adevarate petreceri. Sunetul este impresionant, fiind mai puternic decat sunetul oferit de multe sisteme dedicate. LG 86UH955V dispune de sistem surround  cu o putere de 80 W RMS cu Woofer. LG a dotat televizorul cu o serie de caracteristici superioare atunci cand vine vorba despre sunet, in asa fel incat sa te poti bucura de toata claritatea de care ai nevoie. Amintim caracteristici precum Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, Clear Voice III sau Sound Mode.

Continut smart care iti va ocupa timpul liber in cel mai placut mod cu putinta

Este clar faptul ca LG 86UH955V este un televizor smart. Acest lucru este definit atat de posibilitatea sa de a se conecta la internet si de a-ti oferi tot continutul de care ai nevoie, cat si de numerosii conectori. Poti descoperi nu mai putin de 3 intrari USB, 3 porturi HDMI, conexiuni CI+ si bluetooth sau Wi-Fi de mare viteza.

Este, intr-adevar, un televizor scump. Daca ai buget pentru el si vrei o solutie cu adevarat superioara, merita achizitionat. Iti va schimba in totalitate viata si modul in care percepi continutul video.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo