Horizon 40HL737F – Televizor LED Full HD, best buy al momentului

User Rating: Be the first one!

Horizon si-a conturat un nume din ce in ce mai solid pe piata de televizoare, furnizand produse de o calitate ireprosabila. Printre dovezi se numara si acest Horizon 40HL737F, un televizor elegant, performant si ieftin. Nu este smart, insa date fiind posibilitatile de conectare pe care le ofera si numeroasele functii interesante, nici nu are nevoie de asa ceva.

Cum arata Horizon 40HL737F

Aspectul este primul care atrage, fiind unul foarte placut. Avem de a face cu un televizor mare, cu diagonala de 102 cm, care poate sa se transforme intr-un adevarat centru multi media. Cei de la Horizon au incercat sa obtina linii cat mai subtiri si flexibilitate maxima in ceea ce priveste design-ul, reusind din plin sa faca asta.

Diagonalele lui Horizon 40HL737F sunt foarte subtiri, dimensiunile perfecte iar grosimea nu depaseste 79 de mm, daca nu este folosit suportul.

Tehnologii superioare pentru imagine

Odata ce l-ai deschis, Horizon 40HL737F te atrage prin culori vibrante si vii care starnesc emotie. Este ideal pentru filmele de sambata seara, pentru meciuri si emisiunile preferate, in conditiile in care garanteaza captarea celor mai importante momente.

Foloseste tehnologia LED, pentru detalii de lumina stralucitoare si un consum redus de energie, dar si pentru un contrast perfect.

Imaginea este conturata de mai multe tehnologii superioare:

 • Clear Motion Engine. Este un standard folosit pentru claritate maxima, chiar si atunci cand imaginile sunt in miscare. Acesta proceseaza fiecare film imbunatatind rata de reimprospatare a fiecarui cadru.
 • Personal Video Recorder. Aceasta functie permite inregistrarea emisiunilor preferate direct pe un stick USB. Ai nevoie doar de un astfel de dispozitiv, introdus in slotul special al televizorului si poti salva, in felul acesta, tot ceea ce te intereseaza, insa nu iti este permis de timp sa urmaresti.
 • Contrast dinamic de 5000:1;
 • Unghi de vizualizare excelent, de 178 de grade. Practic, poti urmari acest televizor de oriunde, fara niciun fel de probleme.

Sunet de buna calitate

Chiar daca imaginea este cea care conteaza cu adevarat, nu este neglijat sunetul. Horizon 40HL737F este dotat cu doua boxe a cate 6 W fiecare, care asigura claritate si putere. Este adevarat ca puterea nu este una impresionanta, insa este suficienta pentru a oferi toate detaliile necesare intr-o incapere de dimensiuni mici sau medii. Sunetul dispune de cateva caracteristici superioare, cum ar fi Dolby Digital Plus Nicam Stereo sau Equalizer.

Conectivitate

Faptul ca Horizon 40HL737F nu este un televizor smart este completat de numeroasele sloturi de care dispune, care umbresc aceasta neplacere. Vei descoperi conexiuni RF In, AV si un slot CI+ ,o iesire audio, o intrare PC, o intrare USB 2.0, intrari component si Scart, precum si un port HDMI. Practic, televizorul celor de la Horizon poate sa fie conectat cu orice alt dispozitiv, cu mare usurinta.

Cu un player multimedia integrat, care poate sa preia continut direct de pe un stick USB si sa il redea la o calitate foarte buna, cu un aspect placut si imagini pline de culoare, Horizon 40HL737F este o solutie deosebita pentru toti cei care vor experiente de neuitat in fata televizorului, fara sa investeasca o avere.

Telecomanda Horizon 40HL737F
Telecomanda Horizon 40HL737F

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Preturi si Pareri
   Logo