Zelmer ZMM1508S – Masina de tocat carne 1900 W, 2.3 kg/min

[rehub_simple_star]

Carnea tocata pare a ne reprezenta. Sunt o multime de preparate romanesti care o folosesc si din ce in ce mai multe magazine care vand carne gata tocata. Din pacate, nu intotdeauna carnea tocata din comert este si sanatoasa, asadar, cea mai buna solutie este sa o obtii tocand-o singur.

Masina de tocat carne Zelmer ZMM1508S poate fi un excelent ajutor in acest sens. Este o masina puternica, produsa de unul dintre cele mai mari branduri din domeniu, cu o multime de review-uri excelente. Pe langa asta, are un pret mai mult decat acceptabil.

Cum arata Zelmer ZMM1508S?

Imediat ce o vei descoperi iti vei da seama de complexistatea sa. Este o masina de tocat compacta, care vine la pachet cu o multime de accesorii. Plasticul din care este construita pare de o calitate foarte buna si are culoarea alba. Vei putea sa o pastrezi cu usurinta in orice spatiu din bucatarie.

Accesoriile destinate diverselor tipuri de carne sau chiar citricelor, aduc un mare plus la aspectul total al masinii de tocat.

Prin ce iese in evidenta?

Zelmer ZMM1508S este un dispozitiv multifunctional, echipat cu o multime de accesorii, care poate sa faca foarte multe lucruri in bucatarie. Vei descoperi ca are 4 cilindri pentru radere sau feliere, are o adevarata moara pentru cereale sau pentru boabe de cafea, are un storcator de citrice si unul de rosii sau fructe moi.
Daca nu ar avea aspectul unui tocator, cu siguranta ai crede ca este un robot de bucatarie.

Este impresionanta cantitatea de produs pe care o poate toca. Nu mai putin de 2.5 kg de carne intra intregi in aceasta masina si ies tocate, in doar 1 minut.

Este foarte important faptul ca masina poate sa fie curatata cu usurinta, cu o simpla laveta umeda.

Un alt aspect prin care iese in evidenta este puterea de 1900 W, care asigura o tocare perfecta, indiferent de produs, dar si functiad e revers.

Ce poti face, mai exact, cu Zelmer ZMM1508S?

Iti poti da seama de activitatile pe care le poti face cu aceasta masina din numarul de accesorii:

  • Un accesoriu pentru carnati care iti permite sa faci cei mai deliciosi carnati de casa;
  • Un accesoriu pentru rosii si fructe moi;
  • O tava alimentara;
  • Un ac pentru impingere;
  • Un tambur care te ajuta sa feliezi;
  • Un tambur pentru taiere fina;
  • Un tambur pentru taiere normala;
  • Un storcator de citrice.

Practic, Zelmer ZMM1508S poate sa faca multe si sa fie excelent in bucatarie.

In ceea ce priveste marimea carnurilor tocate, aceasta este decisa de cele 3 discuri de 2.7, 4, respectiv 8 mm.

Merita o astfel de achizitie?

Cu siguranta da! Toti cei care folosesc Zelmer ZMM1508S sunt multumiti si isi usureaza extrem de mult munca in bucatarie, motiv pentru care ai de a face cu o investitie ce merita din plin.

Zelmer ZMM1508S
Zelmer ZMM1508S

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo