Zanussi ZRA33103WA – Frigider de 314 litri cu lumina pe baza de LED

User Rating: Be the first one!

Simplitatea este cuvantul de ordine pentru acest frigider. Cu o singura usa, un volum suficient de mare pentru o familie, consum energetic redus si cateva functii cat se poate de interesante, Zanussi ZRA33103WA este o solutie pe termen lung pentru bucataria ta.

Cum arata Zanussi ZRA33103WA?

Este un frigider care isi gaseste locul cu usurinta in orice bucatarie, chiar si in cele mai mici. In ciuda volumului de 314 litri, putem spune ca este mic, avand o inaltime de 154.4 cm, latime de 59.5 si adancime de 66.8.

Cei de la Zanussi l-au gandit intr-un mod foarte simplu, lasandu-l alb, cu finisaje bine conturate si cu detalii vizuale clasice. Deschiderea usii este una standard, asadar, oricine poate sa foloseasca acest frigider intr-un mod cat se poate de simplu.

Prin ce uimeste Zanussi ZRA33103WA?

Sunt cateva lucruri care atrag la acest frigider. In primul rand, este unul economic. Face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna facturi ceva mai mici la energia electrica.

Ai loc pentru absolut orice, fiind un frigider gandit cu functia Easy Store. Easy Store este o cutie multifunctionala care ofera stocare perfecta pentru ingredientele mici si delicate.

Zanussi ZRA33103WA este simplu de folosit, avand comenzi directe si evidente si reuseste sa ofere un control total si o vizibilitate maxima datorita iluminarii LED.

Un alt lucru interesante este congelatorul Space+ care este un congelator deschis si mare, permitand gazduirea unei cantitati suficient de mare de alimente congelate.

Care sunt caracteristicile tehnice ale frigiderului?

Vom analiza putin detaliile care te pot convinge ca Zanussi ZRA33103WA este un frigider ideal pentru tine:

 • Are un volum de 314 litri, ceea ce inseamna spatiu suficient pentru toate alimentele tale;
 • Are un consum de energie de doar 147 de kWh/an;
 • Clasa de eficienta energetica din care face parte este A+;
 • Dispune de un numar de 4 rafturi, ceea ce permite compartimentarea corecta a intregului aparat si aranjarea alimentelor in functie de criterii bine conturate. Rafturile sunt din sticla, contribuind destul de mult la aspectul interior al frigiderului.
 • Dispune de 4 suporturi de usa pentru sticle cu bautura, oua si alte alimente mai mult sau mai putin perisabile.

O caracteristica extrem de interesanta este nivelul de zgomot. Practic, nici nu vei auzi acest frigider, in conditiile in care valoarea de zgomot pe care o prezinta este de doar 39 de decibeli.

Zanussi ZRA33103WA este, asadar, un frigider simplu. Desi este definit de aceasta simplitate, reuseste sa se dovedeasca foarte eficient, atat in ceea ce priveste congelarea, cat si in ceea ce priveste pastrarea alimentelor in deplina siguranta. Cu dimensiunile sale reduse, un consum de energie redus si suficient spatiu interior, merita fiecare banut investit.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Preturi si Pareri
   Logo