Whirlpool TDLR 60210 – Masina de spalat rufe cu incarcare verticala

[rehub_simple_star]

Intr-o lume a masinilor de spalat cu incarcare orizontala, Whirlpool TDLR 60210 vine cu ceva diferit: incarcarea verticala. Acest aspect extrem de simplu, schimba foarte multe la modul in care vei spala. In primul rand, vei avea mai mult spatiu, deoarece masina celor de la Whirlpool este mult mai ingusta, in al doilea rand vei putea sa te bucuri de ea chiar si intr-un spatiu restrans si o vei folosi fara sa te apleci. Par detalii neimportante, insa odata ce incepi sa o folosesti vei descoperi ca au o importanta mare.

Cum arata Whirlpool TDLR 60210?

O prima vedere asupra acestei masini de spalat poate dezvalui un electrocasnic simplu. Simplitatea este tradusa insa prin eleganta si prin flexibilitate. Se potriveste, cu siguranta, oriunde si imbogateste destul de mult aspectul camerei in care este montata.

Precizam de dimensiunile reduse ale masinii, care chiar sunt mici : 90x40x60 de centimetri. Cifrele sunt mult mai impresionante in momentul in care afli ca Whirlpool TDLR 60210 permite o incarare de 6 kg.

Prin ce iese in evidenta

Desi este o masina simpla, este dotata cu o multime de tehnologii moderne, printre care un display LCD prietenos care asigura o utilizare confortabila si un control rotativ usor de folosit.

Putem spune ca Whirlpool TDLR 60210 este o masina inteligenta, mai ales ca este echipata cu cea mai performanta tehnologie a celor de la Whirlpool: al 6-lea simt. Asta inseamna o spalare excelenta si foarte eficienta. Practic, al 6-lea simt poate sa simta cantitatea incarcarii si sa isi controleze consumul in functie de aceasta.

De asemenea, Whirlpool TDLR 60210 este o masina care consuma putin. Face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si este ajutata de tehnologiile moderne sa consume putina apa si detergent.

Dotari standard, de o calitate foarte buna

Din punct de vedere tehnic, Whirlpool TDLR 60210 se prezinta bine: Are o viteza de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut, are nu mai putin de 12 programe si mai multe functii de siguranta.

Printre programe, evidentiem programul antibacterial, pe cel rapid si pe cel pentru spalarea hainelor delicate. Evident, exisa si programe pentru haine colorate, mixte, pentru spalare manuala sau sport.

Atata vreme cat citesti cu atentie indicatiile producatorului, poti transforma aceasta masina intr-una deosebit de eficienta.

Copiii sunt in deplina siguranta atunci cand masina functioneaza, gratie sistemului de siguranta impotriva lor si a constructiei, care face butoanele greu accesibile pentru prichindei.

Nu trebuie sa iti faci probleme in ceea ce priveste nivelul de zgomot, in conditiile in care Whirlpool TDLR 60210 se aude cu o putere de 75 de decibeli atunci cand este in perioada de centrifugare si cu 59 de decibeli atunci cand este in perioada de spalare normala.

Per total, Whirlpool TDLR 60210 este o masina de spalat ce se potriveste perfect pentru spatiile mici. Este eleganta, aduce elemente unice si in acelasi timp inglobeaza cele mai noi tehnologii patentate de Whirlpool. Achizitia ei inseamna eficienta pe termen lung si o spalare de buna calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo