Vision Chef VCAG 5050 – Aragaz la un pret redus cu 3 ani garantie

[rehub_simple_star]

Vision Chef VCAG 5050 este un aragaz ce functioneaza cu gaz, pe care il vei putea trece pe lista ajutoarelor de nadejde din bucatarie. Poate pregati mesele zilnice in cel mai eficient mod cu putinta si reuseste sa aduca o serie de functii uimitoare pentru orice pasionat de gatit.

Primul lucru care atrage la acest aparat de gatit este aspectul. Desi este simplu, ofera senzatia unei calitati superioare. Avem de a face cu un aragaz alb, compact, cu finisaje placute si integrat perfect in orice bucatarie. Dimensiunile sale sunt standard, de 86 x 50 x 50 de centimetri.

Functionare eficienta, indiferent ce vrei sa gatesti

Dotat atat cu o plita performanta cat si cu un cuptor incapator, Vision Chef VCAG 5050 iti va permite sa te desfasori si sa dai frau liber imaginatiei atunci cand pregatesti ceva.

Plita este de o calitate superioara, fiind echipata cu o serie de elemente moderne. Iese in evidenta aprinderea electrica a arzatoarelor, siguranta impotriva scurgerilor de gaz, dar si puterea arzatoarelor. Arzatorul mare are o putere de 2.5 kW, arzatorul mic de 0.9 kW in timp ce arzatoarele normale au o putere de 1.7 kW.

Vei putea, asadar, sa fierbi cafea si ceai in fiecare dimineata si sa pregatesti supele si mancarurile preferate, alegand puterea de gatire.

Analizand cuptorul vei descoperi si aici o multime de elemente care ii contureaza calitatea. Este un cuptor incapator, de 51de litri, care permite pregatirea unor mese mari, pentru intreaga familie, este alimentat cu gaz si dispune de urmatoarele elemente ajutatoare:

  • Timer, in asa fel incat sa nu uiti niciodata ca ai mancarea pe foc si sa poti controla in totalitate timpul de gatire;
  • Siguranta impotriva scurgerilor de gaze.
  • Atat incalzire inferioara, cat si incalzire superioara, in asa fel incat preparatele sa poata fi pregatite uniform;
  • Termostat. Seteaza o temperatura pe cuptor si pastreaz-o pe toata perioada prepararii. Astfel, gustul mancarii va fi mai bun ca niciodata.

Accesorii de buna calitate, care iti usureaza munca

Aragazul Vision Chef VCAG 5050 vine echipat si cu o serie de accesorii, ce pot usura munca in bucatarie. Vei descoperi, asadar, o tava incapatoare pentru cele mai delicioase fripturi, un gratar pentru cuptor  si un panou de protectie a butoanelor.

Capacul aragazului este si el de amintit, putand proteja integritatea acestuia si oferind un plus de estetica gratie constructiei sale din sticla.

Usor de manevrat, dotat cu functii cat se poate de eficiente si cu un aspect placut, Vision Chef VCAG 5050 poate sa fie o optiune deosebita daca vrei un upgrade la aragazul pe care il ai deja sau daca s-a stricat cel vechi. Fara a avea un pret mare, insa oferind o garantie serioasa, aragazul celor de la Vision Chef se va integra de minune in bucataria ta, transformandu-te intr-un adevarat Chef.

Vision Chef VCAG 5050
Vision Chef VCAG 5050

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo