Trust Gxt 166 MMO Mouse Gaming cu 18 butoane programabile

User Rating: Be the first one!

Nu este un mouse cunoscut, insa este cu siguranta un mouse deosebit, care poate sa atraga gamerii ca un magnet. Trust GXT 166 MMO este o solutie foarte buna daca vrei control total asupra jocurilor pe care le joci, in conditiile in care are un design deosebit.

Cel mai interesant punct este faptul ca are 12 butoane pe margine, care iti permit sa setezi cu usurinta fiecare detaliu, in asa fel incat jocul sa fie unul personalizat. Poti inlocui un buton de pe tastatura cu unul de aici si daca lucrezi in Photoshop, poti transforma butoanele in scurtaturi catre functiile tale preferate.

Cum arata Trust GXT 166 MMO?

Aspectul mouse-ului este unul foarte interesant si futurist. Evident, primul lucru care iese in evidenta sunt cele 12 butoane pe margine, care nu sunt chiar atat de estetice, insa fiind practice, pot fi trecute cu vederea.

Fiecare buton se simte altfel, atunci cand treci cu degetele peste, in asa fel incat sa poti alege cu usurinta ceea ce te intereseaza. Intunericul da o noua fata mouse-ului, in conditiile in care sunt extrem de multe luminite care il transforma.

Tot la design, putem sa trecem si faptul ca Trust GXT 166 MMO are o greutate ce poate sa fie aleasa de tine. Acest lucru este posibil datorita celor 8 greutati a cate 2 grame fiecare, pe care le poti scoate sau le poti introduce pentru un control mai bun.

Materialele din care este construit sunt de  o foarte buna calitate iar forma este una confortabila pentru mana, fiind potrivita atat pentru oamenii cu maini mari, cat si pentru cei cu maini ceva mai micute.

Software

Chiar daca este vorba despre un mouse, software-ul este foarte important. Acesta iti da ocazia de a-ti personaliza butoanele, in functie de joc si de nevoia pe care o ai, fara sa faci asta de fiecare data. Un lucru impresionant este faptul ca poti salva nu mai putin de 5 profile. Astfel, este ideal pentru o utilizare multi user si personalizare pentru fiecare in parte.

Desi este mult prea sensibil, cei de la Trust se lauda cu un DPI reglabil de pana la 16400.

Trust GXT 166 MMO are  interfata USB, are o greutate de 96 de grame, functioneaza pe baza unui senzor laser, dispune de un cablu inpletit si daca ar fi sa tragem o concluzie, este mouse-ul perfect pentru jocuri.

Este adevarat ca are si unele parti in minus, insa acestea pot fi subiective. Spre exemplu, sensibilitatea la miscare poate sa fie perceputa a fi mult prea mare, insa doar de catre unii utilizatori.

Avem de a face cu un mouse mai ieftin decat variantele mult mai cunoscute, din aceeasi gama, asadar, daca esti in cautarea unei solutii de buget, este o varianta foarte buna. Odata ce il vei seta si te vei obisnui cu butoanele, va deveni partenerul tau de incredere in orice aventura in lumea jocurilor si iti va oferi sansa de a castiga.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Preturi si Pareri
      Logo