Soundbar Samsung HW-K651/EN, o experienta deosebita

[rehub_simple_star]

Un soundbar pare a fi auditia perfecta la un televizor de cea mai buna calitate. Daca vrei o experienta deosebita atunci cand te uiti la filme sau cand asculti muzica, un astfel de dispozitiv te poate magnetiza.

Daca tot trebuie sa achizitionezi un soundbar, de ce sa nu il achizitionezi pe cel mai bun? Samsung HW-K651/EN este produs de cel mai mare brand din domeniu, arata bine, este puternic, este compact, este robust si are o multime de functii interesante. Practic, putem spune ca are majoritatea calitatilor de care ai nevoie.

Ce poate sa faca acest Samsung HW-K651/EN ?

Odata instalat alaturi de televizor, vei experimenta o alta calitate a sunetului. Poti savura fiecare dialog intr-un mod cat se poate de clar si poti intelege mult mai usor fiecare film.

Desi este mic, din punct de vedere fizic, Samsung HW-K651/EN are nu mai putin de 6 difuzoare, care dispun de aplificatoare dedicate si de tehnologii moderne incorporate.

Este suficient de spus ca alinierea difuzoarelor a fost facuta de Samsung Audio Lab, unul dintre cele mai mari (daca nu cel mai mare) centru de studiere a sunetelor si a modului in care acestea se propaga.

Samsung HW-K651/EN iti permite sa redai foarte usor, in streaming, serviciul muzical pe care il preferi si sa te bucuri din plin de piesele tale preferate.

De asemenea, iti permite sa creezi un sunet surround veritabil, fara a avea nevoie de cabluri si de efort prea mare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa conectezi dispozitivul la 2 unitati Audio 360, wireless.

Este foarte atractiv si faptul ca Samsung HW-K651/EN iti permite sa controlezi muzica intr-un mod cat se poate de usor, direct de pe smartwatch sau telefon mobil.

Sunt mult mai multe elemente unice si deosebite pe care dispozitivul celor de la Samsung le face, asadar, le vom trece in urmatoarea lista:

  • Surround imbunatatit gratie Surround Sound Expansion;
  • Bas ultra puternic;
  • Bluetooth power on. Poti porni intregul sistem direct prin bluetooth si il poti controla in acelasi mod;
  • Sunet HD extrem de bogat si de real;

Detalii tehnice ce merita sa fie mentionate

Exista cateva detalii tehnice pe care Samsung HW-K651/EN le ofera si care pot face diferenta.
Unul dintre acestea este puterea de 340 de W, care asigura posibilitatea unor adevarate concerte. De asemenea, redarea 3D sau decodorul de sunet Dolby Digital sunt foarte atractive.

Soundbarul celor de la Samsung este echipat si cu o multime de porturi foarte interesante, cum ar fi portul HDMI, portul ARC sau portul optic.

Per total, cu un aspect excelent, o greutate de doar 12 kg ( este foarte ok, data fiind puterea de redare a sunetului ) si cu o putere consumata de doar 53 W, Samsung HW-K651/EN este o achizitie inteligenta, ce poate contura experiente cu adevarat unice atunci cand vine vorba despre divertisment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo