Soundbar Samsung HW-K450/EN cu subwoofer wireless si bluetooth

User Rating: Be the first one!

Samsung HW-K450/EN este un accesoriu wow, pe care il vei indragi extrem de mult daca esti o persoana care iubeste muzica, iubeste senzatia oferita de filme si de ce nu, senzatia oferita de meciurile traite live.

Avem de a face cu un soundbar ce garanteaza un sunet clar si puternic ce garanteaza integrarea in cele mai noi cerinte din domeniu.

Aspectul lui Samsung HW-K450/EN

Cu siguranta vrei sa ai dispozitive cat mai placute din punct de vedere estetic. Nu prea ai ce-i reprosa lui Samsung HW-K450/EN, in conditiile in care este negru, simplu construit, cu colturi drepte si fara insertii inutile. In simplitatea sa insa, este un sistem elegant, care se integreaza de minune in orice spatiu, indiferent de destinatia sa.

Este un sistem greoi, de 9.4 kg, cu dimensiuni generoase si format din 2 piese : soundbar-ul propriuzis si o boxa pentru bass.

Ce atrage la Samsung HW-K450/EN?

Odata ce il cumperi, probabil ca vei cauta cablurile pe care trebuie sa le montezi. Nu vei gasi asa ceva, in conditiile in care Samsung HW-K450/EN este wireless. Poate sa preia semnal de la televizor direct prin bluetooth, ceea ce elimina sunetul distorsionat si deranjul creat de numeroasele cabluri.

Posibilitatea de a-l extinde si a-l transforma intr-un sistem 4.1, cu ajutorul unui set wireless Surround kit, este de asemenea foarte atractiva. Practic, poti intinde mai multe boxe in intreaga camera, fara a le conecta prin fire si te poti delecta cu un sunet surround, aproape la fel de bun ca si cel de la cinematograf.

Samsung HW-K450/EN poate sa fie conectat usor la televizor, fara setari inutile si poate sa fie controlat direct de pe telefonul mobil, prin intermediul unei aplicatii.

Samsung HW-K450
Dimensiuni Samsung HWK450

Detalii tehnice despre Samsung HW-K450/EN

Vorbeam despre puterea mare a soundbar-ului. In cifre, puterea se citeste prin 300 W RMS. Este o putere uriasa, greu de atins, mai ales intr-un bloc de locuinte.

Samsung HW-K450/EN permite o multime de formate, cum ar fi MP3, WAV sau AAC si este echipat cu caracteristici superioare de sunet, precum Dolby Digital.

Conectivitatea este, de asemenea un punct forte. Pe langa conexiunile bluetooth, vei descoperi in acest soundbar si porturi USB, audio In, HDMI sau ARC.

Vei putea sa protejezi in continuare natura, chiar daca te bucuri de un sunet extrem de bun, in conditiile in care consumul de energie al sistemului este de 27 W.

Samsung HW-K450/EN se adreseaza celor care stiu ce reprezinta calitatea sunetului. Cei care descopera cu interes fiecare zgomot, fiecare instrument, fiecare  bas si fiecare voce si doresc sa prinda nuantele acestora, au cu siguranta un motiv sa cumpere acest soundbar.

Bine construit si cu garantia brandului, Samsung HW-K450/EN iti va completa livingul si il va transforma intr-un cinematograf adevarat, de care sa te bucuri atunci cand vin prietenii sau atunci cand ai nevoie de momente de singuratate.

Samsung HWK450
Samsung HW-K450/EN

1 Comment
  1. Salut prieteni. Detin un Soundbar Samsung k450 de 300W RMS. se merita sa in locuiesc cu un Soundbar Samsung MS6500 de 450W? din cât am testat prin magazine se pare ca este foarte slab când vorba de bass. voi ce ziceți? are cineva acasă? Din păcate Samsung MS6500 vine fără Subwoofer. Am dreptul sa fac retur pe motiv ca nu îmi place sunetul? https://altex.ro/soundbar-curbat-3-0-samsung-hw-ms6500-450w-wi-fi-bluetooth-negru/cpd/HTSHW-MS6500/

    Leave a reply

    Preturi si Pareri
    Logo