Sony BDVE6100 – Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D

[rehub_simple_star]

Cateodata, tot ceea ce iti doresti sunt cateva momente de distractie acasa, alaturi de familie si de prieteni. O punga cu popcorn, o bautura racoritoare si un film de buna calitate pot sa transforme o seara intr-una magica. Seara poate fi cu atat mai placuta, daca filmul este redat prin intermediul unui sistem Home Cinema, cu o multime de modalitati de imbunatatire a imaginii, cu un sunet impecabil si cu un efect surround deosebit.

Unul dintre sistemele care inglobeaza toate calitatile, fara a avea un pret mare, este acest Sony BDVE6100. Reprezinta o solutie eleganta, puternica si extrem de eficienta.

Care sunt elementele care ies in evidenta la Sony BDVE6100?

  • Ofera posibilitatea de conectare automata a smartphone-ului la sistem, prin intermediul bluetooth-ului. Astfel, te poti bucura de continutul de pe telefon la o calitate impresionanta si poti asculta muzica intr-un mod cu totul si cu totul deosebit.
  • Sunet surround precis si puternic. Vei intra in mijlocul actiunii indiferent ce alegi sa faci. Daca asculti albumul preferat de muzica sau te uiti la un film nou, experienta este una superioara.
  • Iti permite sa partajezi filme, fotografii si alt tip de continut direct prin wireless. Flexibilitatea este maxima cu acest sistem Sony BDVE6100, in conditiile in care te poti folosi de wireless pentru a te bucura de continut direct de pe smartphone, de pe laptop sau de pe tableta. Nu ai nevoie de cabluri si de solutii complexe.
  • Divertisment online de buna calitate. Sony Entertainment Network este o varianta prin care poti descoperi tot continutul de care ai nevoie. Filme HD in flux continuu, milioane de melodii, care mai de care mai interesante, canale TV din toata lumea si un browser web cu care poti naviga unde vrei tu, toate sunt permise.
  • Impact real pentru filmele vizionate. Poti viziona Blu Ray-urile sau DVD-urile la o calitate 2D sau 3D cu rezolutie Full HD. Culorile sunt naturale, au detalii precise si par mult mai fluente decat pe computer.

Aspectul, un punct forte al sistemului

Designul este construit in asa fel incat sa iasa in evidenta si sa atraga. Cel de la Sony au dezvoltat Sens Of Quartz, un design inspirat de marginile de sticla si de fatetele stralucitoare ale quartului. Indiferent ca te uiti la boxe, la telecomenzi sau la unitatea centrala, senzatia de rafinament este prezenta, ceea ce transforma Sony BDVE6100 dintr-un simplu Home Cinema intr-o adevarata bijuterie care iti poate completa livingul.

Detalii tehnice care merita mentionate

Sony BDVE6100 este un sistem home cinema puternic. Are 5 boxe si un subwoofer care pot sa redea, impreuna, nu mai putin de 1000 W. Poti reda continut de pe Bluray, DVD sau CD si ai la dispozitie o multime de formate pe care le poti vizualiza.

Daca tot continutul de pe internet sau de pe unitatile de stocare te plictisesc, ai la dispozitie si 20 de canale de radio presetate.

Un alt element ce merita amintit este conectivitatea. Cu porturile Audio, HDMI si USB si cu conectivitatea LAN, Sony BDVE6100 este sistemul complex, care permite o conectare la orice dispozitiv.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo