Saturn ST-EC1075 – Cuptor electric cu functie grill de coacere si prajire

[rehub_simple_star]

Saturn ST-EC1075 este un cuptor electric cu care poti inlocui rapid cuptorul de la vechiul aragaz. Este foarte eficient, arata bine si poate fi incorporat in mobilier sau folosit direct. Totul este sa ii gasesti un loc in bucatarie.

Odata ce il descoperi insa, ii vei gasi cu usurinta locul in bucatarie. Avem de a face cu un cuptor argintiu, cu finisaje foarte placute si cu butoane deosebit de elegante.  Desi este destul de incapator, nu ocupa mult spatiu, gasindu-si rapid locul.

Ce atrage la acest cuptor Saturn ST-EC1075?

Daca am vorbit despre aspect si am stabilit ca este unul placut, urmeaza sa trecem la lucrurile cu adevarat serioase: dotarile tehnice. Exista unele dotari standard, pe care le poti gasi la orice alt cuptor electric si exista unele dotari mai deosebite. Saturn ST-EC1075 se poate lauda cu urmatoarele aspecte:

  • O capacitate mare. Cei 36 de litri iti permit sa pregatesti preparate delicioase, in cantitati destul de mari. Practic, poti gati pentru intreaga familie, atata vreme cat nu are mai mult de 5 membri;
  • Putere mare. Puterea este un alt punct forte al acestui cuptor. Cei 1500 W asigura o preparare rapida a mancarurilor, indiferent ca gatesti cu aburi sau grill.
  • Gatire cu aburi. Saturn ST-EC1075 poate sa gateasca cu aburi. Acest lucru inseamna mancaruri mai sanatoase si de multe ori mai delicioase.
  • Timer si Termostat reglabil pana la 320 grade C.
  • Functie Grill, de coacere si prajire pentru prajituri, paine, pizza, carne, omleta, etc.

Alte detalii tehnice

Dat fiind pretul mic pe care il are, Saturn ST-EC1075 nu dispune de un panou de comanda electric, acesta fiind mecanic. Pana la urma, tot in cateva secunde il pui in functiune, asadar nu este un dezavantaj prea mare.

Ceea ce este mai interesant este faptul ca dispune de un timer de pana la 90 de minute, ca are un semnal sonor pentru atunci cand preparatul este gata si ca iti permite sa gatesti in mai multe feluri diferite. Este un dispozitiv perfect pentru grill, pentru coacere sau pentru toast.

Odata cu aparatul vei primi un gratar si doua tavi pentru mancaruri crocante. Una dintre acestea este tava rotunda iar cea de-a doua este patrata. Astfel, flexibilitatea pe care o ai pentru preparatele tale creste semnificativ.

Ce trebuie sa mai stii despre cuptorul electric?

Spre deosebire de cuptoarele pe gaz, acest cuptor electric coace mai repede si mult mai uniform cu costuri mai mici, pe termen lung.

Pretul pentru cuptorul electric Saturn ST-EC1075 este unul foarte corect, merita sa faci o astfel de achizitie , chiar si daca nu vrei sa renunti la vechiul cuptor pe gaz, in conditiile in care poate sa fie o alternativa cu adevarat excelenta.

Saturn ST-EC1075
Saturn ST-EC1075

2 Comments
  1. Am luat su eu unul dar usa numi sta deschisă ..Adică se trage in sus ..Asa ar trebui ??

  2. Am și eu această marcă de cuptor. Am făcut pui la rotisor și am respectat indicatiile de pe cuptor, însă a iesit putin ars. Posibil să fi fost și din cauza condimentelor. În schimb a ieșit un fum de nu mai vedeam nimic in bucătărie. 😖🥴 Oare toate cuptoarele fac așa fum? Toată bucătăria mirosea a pui prăjit. Data viitoare am să reduc minutele și gradele să vă ce se întâmplă. 🙄

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo