Samsung RS7547BHCSP/EF – Un frigider eficient Side by Side

[rehub_simple_star]

Samsung inoveaza pe toate planurile. Nu este de mirare, asadar, ca acest frigider este unul cu totul si cu totul special. Spre deosebire de variantele clasice de combine, care au frigiderul si congelatorul unul deasupra celuilalt, Samsung RS7547BHCSP/EF le are unul langa altul. Cu doua usi care se deschid in directii opuse, aspect deosebit si eficienta maxima, te va atrage din prima clipa.

Din punct de vedere estetic, Samsung RS7547BHCSP/EF este extrem de placut. Are un aspect metalic, este argintiu si pare foarte robust. Este cat se poate de simplu, singurul lucru care ii brazdeaza aceasta simplitate fiind dispenserul de apa.

Care sunt elementele care ies in evidenta la Samsung RS7547BHCSP/EF?

  • Sistemul Twin Cooling Plus. Este un sistem care asigura o racire cu fluxuri de aer separate, destinate congelatorului si frigiderului. Gratie acestui sistem, te poti bucura de fructe proaspete, de inghetata delicioasa si de cuburi de gheata care nu preiau mirosurile din frigider.
  • Ecran LED care ofera informatii despre tot ceea ce se intampla in frigider. Afisajul exterior de deasupra dispenserului de apa este elegant, asigura o lumina albastra placuta si ofera o multime de informatii extrem de utile. Poti afla, astfel, cand trebuie sa schimbi filtrul, temperatura din frigider sau alte detalii importante. Cu ajutorul acestui ecran poti chiar sa setezi modulul vacanta, atunci cand esti plecat.
  • Compartimentare perfecta si iluminare LED verticala.
  • Recipiente Big Box pentru legume si fructe, care permit chiar si depozitarea fructelor mari, cum ar fi pepenii.

Caracteristicile tehnice ale frigiderului

Samsung RS7547BHCSP/EF are cam tot ce ti-ai putea dori: este incapator, consuma putin si nu face zgomot. Volumul sau net total este de 537 de litri, impartiti in 176 de litri pentru congelator si 361 pentru frigider.

Daca te raportezi la consum, vei descoperi un consum de doar 442 de Kwh/an si o clasa de eficienta energetica A+.

Functiile deosebite la care s-au gandit cei de la Samsung sunt si ele foarte atractive: functia de vacanta, sistemul de avertizare pentru usa deschisa sau functia de debit multiplu au rolul de a creste eficienta frigiderului.

Spuneam de compartimentare inteligenta. Aceasta se poate vedea cand deschizi usile acestui frigider. Cu 4 rafturi din sticla securizata, 4 suporturi pentru usa si 2 compartimente pentru legume si fructe, poate sa acopere toate necesitatile unei familii destul de mari.

Congelatorul este si el bine compartimentat, cu 3 rafturi si o capacitate de congelare de 12 kg/24 de ore.

In timpul functionarii, Samsung RS7547BHCSP/EF se va dovedi a fi foarte silentios. Nivelul sau de zgomot nu depaseste 39 de decibeli.

Un ultim aspect foarte important, este faptul ca acest frigider asigura o autonomie de 12 ore fara curent. Penele de curent nu vor fi o problema majora, asadar, sau cel putin nu daca dureaza pana in 12 ore. Cu siguranta, intre timp poti gasi solutii care sa nu iti lase mancarea sa se strice.

Per total, Samsung RS7547BHCSP/EF este un frigider eficient si interesant, care chiar daca are un cost ceva mai mare, merita sa se afle la tine in bucatarie.

samsung rs7547bhcspef
samsung rs7547bhcspef

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo