Samsung NV66M3531BS, cuptor electric incorporabil clasa A

[rehub_simple_star]

Pentru orice bucatar pasionat, fie ca este amator sau profesionist, cuptorul este cel mai important element din intreaga bucatarie. Acesta trebuie sa poata pastra o temperatura constanta pe perioada prepararii mancarurilor si trebuie sa fie suficient de incapator pentru a permite o activitate intensa. Daca in ceea ce priveste plita, alimentarea pe gaz este cat se poate de acceptabila, in ceea ce priveste cuptorul, este mult mai indicata o alimentare electrica.

Este motivul pentru care cuptorul electric Samsung NV66M3531BS este o achizitie pe care trebuie sa o iei in considerare. In primul rand, avem de a face cu un cuptor produs de unul dintre cele mai mari branduri de pe piata atunci cand vine vorba despre electronice si in al doilea rand, uimeste prin functii interesante si printr-o constructie robusta.

Vei descoperi la Samsung NV66M3531BS ca arata foarte bine, fiind gandit intr-un mod minimalist si futurist. Combina cu succes argintiul cu negrul si evidentiaza un ecran LED cu informatii utile despre temperatura din interiorul cuptorului.

Faptul ca este incorporabil ofera o flexibilitate mai mare, asigurandu-te de faptul ca se va integra perfect in bucataria ta.

Cu ce iese in evidenta Samsung NV66M3531BS?

  • Este extrem de incapator. Are nu mai putin de 66 de litri, care iti permit sa pregatesti in acelasi timp mai multe feluri de mancare. Ceea ce este foarte interesant este faptul ca spatiul este impartit in doua, asadar poti sa pregatesti mancaruri total diferite, fara a face schimb de mirosuri intre ele.
  • Poti seta temperaturi diferite pentru cele doua zone de gatit. Gratie tehnologiei Dual Cook, zona inferioara si zona superioara pot avea temperaturi diferite in asa fel incat sa economisesti foarte mult timp atunci cand ai de pregatit mai multe feluri de mancare.
  • Beneficiaza de nu mai putin de 11 functii care iti cresc flexibilitatea in momentul prepararii mancarurilor.
  • Samsung NV66M3531BS este un cuptor economic, ce face parte din clasa de eficienta energetica A. Acest lucru inseamna ca poti sa te bucuri de facturi mici la energie electrica, chiar si atunci cand gatesti intens.
Samsung NV66M3531BS
Samsung NV66M3531BS

Alte dotari de care se pot bucura utilizatori lui Samsung NV66M3531BS

Evident,  cuptorul electric Samsung NV66M3531BS este dotat si cu anumite functii standard, gasite si pe alte cuptoare, insa care contribuie din plin la eficienta. Afisajul LED este una dintre aceste dotari si iti permite un control total asupra cuptorului.

In interiorul cuptorului vei gasi un ventilator care asigura o circulatie corecta a aerului cald, dar si o multime de elemente ce eficientizeaza orice proces de gatit: un grill cu convetie aer, o tava pentru coacere si iluminare interioara.

Samsung NV66M3531BS este o solutie puternica cu 1100kW la iesire si poate sa se curete singur prin tehnologia Catalitica.

Chiar daca nu este o solutie tocmai ieftina, acest cuptor de la Samsung este o adevarata bijuterie in bucatarie, fiind  extrem de placut din punct de vedere estetic, avand dotari de ultima generatie si reusind sa ofere o flexibilitate superioara prin afisajul LED si evident, prin compartimentarea foarte buna.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo