Samsung HW-K360/EN – Soundbar pentru cei care iubesc sunetul de calitate

[rehub_simple_star]

Daca esti posesorul unui televizor Samsung, atunci acest Soundbar Samsung HW-K360/EN va reusi sa completeze un sistem excelent, cu ajutorul caruia vei obtine divertisment de cea mai buna calitate.

La prima vedere, pare un sistem simplu, format dintr-o boxa de bass si un soundbar. Aspectul este simplu, elegant si usor de integrat in orice spatiu din casa ta.

Pe multi ii va impresiona designul, pe altii nu. Ceea ce ii va impresiona pe toti insa, este modul in care acest soundbar se comporta in momentul in care este pornit. Este, cu adevarat, un dispozitiv performant, care iti va transforma orice film, orice meci si orice sesiune de ascultat muzica intr-o adevarata experienta dusa pana la superlativ.

Elemente care atrag la Samsung HW-K360/EN

Samsung HW-K360/EN poate sa ofere un sistem de sunet surround, fara a avea nevoie de cabluri si de instalari greoaie. Tot ceea ce ai nevoie este achizitia lui Samsung HW-K360/EN si a unui set wireless surround. Este adevarat ca ai nevoie de o cheltuiala mai mare, necesara pentru setul Wireless Surround Kit si evident, pentru dispozitivul prezentat, insa rezultatul este un sistem 4.1 foarte puternic si stabil.

Televizorul poate sa fie conectat si el tot fara fire, gratie conectorului Bluetooth.
Un lucru uimitor, mai ales ca nu este implicat niciun fir, este calitatea excelenta a basului. Practic, il vei putea muta acolo unde crezi ca aduce cea mai interesanta experienta si il poti testa cu o putere de pana la 130 W.

Cei de la Samsung s-au gandit la toate, asadar, poti instala o aplicatie din magazinul Google Play si poti controla tot sunetul cu cateva click-uri.

Date tehnice, care merita mentionate

Aminteam de faptul ca Samsung HW-K360/EN este extrem de puternic, oferind nu mai putin de 130 W. Pe langa asta, este un soundbar care permite redarea unui numar mare de formate ( WAV, WMA, FLAC, OGG, MP3 sau AAC ), este echipat cu caracteristici superioare, cum ar fi Dolby Digital si poate sa redea continut direct de pe dispozitive USB.

Greutatea sa este de 4.5 kg, ceea ce il face foarte usor de mutat dintr-o parte in alta, asadar, foarte flexibil.

Samsung HW-K360/EN este ideal si pentru cei care vor sa protejeze natura sau, de ce nu, sa faca economii. Astfel, descoperim o putere consumata de doar 25 W.

Cui i se adreseaza acest soundbar?

Cu siguranta, cei care vor cumpara acest soundbar sunt cei care iubesc sunetul. Pasionatii de filme, pasionatii de sport sau cei care respira prin muzica, vor descoperi in Soundbar-ul Samsung HW-K360/EN un ajutor de nadejde, care sporeste calitatea divertismentului.

Evident, toata lumea poate sa ii gaseasca utilitatea si poate sa fie uimita de calitatea sa, mai ales in conditiile in care are un pret destul de mic, in raport cu alte dispozitive de acelasi fel.

Samsung HW-K360/EN
Samsung HW-K360/EN

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo