Philips Viva Collection HR7762/90 – Un robot de bucatarie complex

[rehub_simple_star]

Un robot de bucatarie care sa prepare aproape orice este extrem de valoros pentru orice pasionat al preparatelor culinare. Philips Viva Collection HR7762/90 este unul dintre cele care pot face o multime de lucruri, fara a solicita o investitie uriasa. Este un aparat puternic, ce arata bine, are o multime de cutite si de accesorii si joaca cu usurinta atat rolul unui robot, cat si rolul unui blender sau al unei rasnite.

Aspect robust care ii va oferi bucatariei tale un plus de eleganta

Indiferent unde il vei pune in bucatarie, te vei putea bucura din plin de designul pe care il ofera Philips Viva Collection HR7762/90. Este un robot de bucatarie robust, construit cu un simt estetic deosebit si foarte stabil gratie picioruselor de cauciuc. Este destul de voluminos, insa nu intr-atata incat sa nu se integreze in bucataria ta, indiferent de marimea ei.

Construit cu gandul la eficienta

Fiecare cutit, fiecare tehnologie integrata si fiecare accesoriu sunt destinate performantei. Putem descoperi, asadar, o serie de elemente care ies in evidenta:

  • Puterea mare de procesare. Philips Viva Collection HR7762/90 dispune de un motor de 750W, cu doua viteze si control total din partea utilizatorului. Poti sa te bucuri chiar si de cele mai complicate retete, alegandu-ti modul in care sa functioneze robotul.
  • Bol generos. Spatiul de preparare poate sa intre si el in categoria elementelor ce genereaza eficienta. Philips Viva Collection HR7762/90 are un bol de 1.5 litri care asigura prepararea, intr-un timp record, a pana la 5 portii de supa sau de suc.
  • Tehnologia Power Chop. Inovata de cei de la Philips, aceasta tehnologie asigura eficienta maxima in taiere, indiferent ca este vorba despre alimente moi sau despre alimente tari. Cu ajutorul sau, Philips Viva Collection HR7762/90 poate sa prepare aluaturi, piureuri, supe si sucuri fara niciun fel de probleme.
  • Usurinta la spalare. Robotul de bucatarie construit de cei de la Philips se spala cu usurinta. Poate sa fie spalat sub un jet de apa sau in masina de spalat vase.
  • Accesorii gandite pentru o utilizare facila. Un lucru foarte interesant este faptul ca dispune de accesorii colorate, care sa te ajute sa le alegi cu mare usurinta. Poti potrivi culoarea asociata vitezei cu culoarea accesoriului si te vei bucura de cele mai bune rezultate.

Care sunt detaliile tehnice ale lui Philips Viva Collection HR7762/90?

Robotul de bucatarie construit de Philips vine echipat cu o multime de accesorii din otel inoxidabil, rezistente la o solicitare intensa. Printre acestea, se numara un bol de 1.4 litri si un blender de 1 litru. Pentru taiere si amestecare, te vei bucura de nu mai putin de 8 accesorii, cum ar fi cel pentru framanatat, cel pentru tocat, cel pentru feliat sau cel pentru radere si granulare.

Cu siguranta, Philips Viva Collection HR7762/90 este un aparat de bucatarie complex, care poate lua locul unui numar mare de accesorii clasice din bucataria ta si te poate ajuta sa economisesti timp si de ce nu, bani.

Philips Viva Collection HR7762/90
Philips Viva Collection HR7762/90

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo