Philips HR2709/20 – Masina de tocat carne 1600W

[rehub_simple_star]

Exista multe motive pentru care ti-ai dori o masina de tocat carne: cea veche s-a stricat, te-ai saturat de cutit sau de masinile manuale sau pur si simplu ai descoperit deliciul preparatelor din carne tocata.

Oricare ar fi motivul, daca esti in cautarea unei astfel de masini, Philips HR2709/20 poate sa fie o solutie excelenta. Este o masina de tocat robusta, puternica si foarte interesanta din punct de vedere estetic, care are o multime de aprecieri din partea utilizatorilor.

Cum arata Philips HR2709/20?

Arata bine! Este compacta, este realizata dintr-un plastic rezistent si combina extrem de bine albul cu griul. Accesoriile ofera acea senzatie de calitate pe care o cauti la orice produs pe care urmeaza sa il cumperi. Fiind un produs Philips, a luat cate ceva din aspectul produselor uriasului producator.

Care sunt elementele care te ajuta sa obtii o carne bine tocata?

  • Un motor foarte puternic. Motorul acestei masini de tocat carne asigura o eficienta maxima si o tocare usoara. Poate sa varieze intre 450 W si 1600 W si poate toca nu mai putin de 1.7 kg de carne, in fiecare minut.
  • Un mecanism complet metalic. Acest lucru spune destul de multe despre Philips HR2709/20. Practic, datorita acestui mecanism, ai garantia unui produs care iti va folosi ani de zile fara a se strica.
  • Capacitate mare de tocare. Capacitatea de 1.7 kg pe minut este una dintre cele mai mari pentru un produs din categoria de pret din care face parte Philips HR2709/20;
  • O multime de accesorii care iti usureaza munca. Palnii pentru carnati, cutit igienic din otel inoxidabil sau un accesoriu inovator pentru curatare, toate au rolul de a-ti imbunatati experienta si de a te ajuta sa obti carnea tocata de care ai nevoie.
  • Discuri din otel inoxidabil. Nu in ultimul rand, niste elemente de foarte mare ajutor sunt discurile din otel inoxidabil, de 5 si 8 milimetri. Acestea iti permit sa alegi intre o tocare marunta sau una mai mare.

Ce poti toca cu acest aparat?

In principiu, Philips HR2709/20 iti ofera doar posibilitatea de a toca carne. Exista insa si accesorii pentru carnati si rosii, care iti permit sa faci suc.

Merita achizitionata acesta masina de tocat carne?

Conform numeroaselor review-uri ce il privesc, este un produs excelent care merita toata investitia. Poate avea mici probleme in ceea ce priveste stabilitatea, insa este foarte eficient in tocare.

Pretul lui Philips HR2709/20 este unul destul de mic, asadar cu siguranta iti vei permite sa il cumperi daca esti in cautarea unei solutii pentru tocarea carnurilor.

Atunci cand il folosesti, asigura-te ca toci doar carne, ca iti tii membrele in deplina siguranta si ca nu il supraincalzesti. In momentul supraincalzirii, solutia este sa opresti aparatul si sa il pornesti din nou.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo