Philips GC7715/80 – Statie de calcat ideala pentru cei care vor haine fara cute, extrem de rapid

[rehub_simple_star]

O statie de calcat este o solutie performanta, eficienta si confortabila prin care poti avea haine calcate perfect fara sa apelezi la diverse centre specializate. Indiferent de cat de dificila este tesatura pe care o calci, statia de calcat iti ofera sansa de a te bucura de un calcat fara riscuri.

Spre deosebire de un fier de calcat normal, o statie are la dispozitie o baza cu rol de generatori de aburi, care asigura o patrundere a aburului pana in adancul tesaturii. De asemenea, stocheaza mai multa apa, nemaifiind necesara reumplerea periodica.

Daca ideea unei statii de calcat iti face cu ochiul, Philips GC7715/80 poate sa fie o solutie excelenta. Este o statie puternica, eleganta si mai ales performanta, care isi va gasi cu usurinta locul in casa ta.

Construita din cele mai bune materiale si cu un aspect futurist, statia celor de la Philips isi justifica pretul care nu este chiar mic.

Principalele caracteristici ale statiei Philips GC7715/80

Exista mai multe elemente care recomanda aceasta statie de calcat si o fac foarte eficienta. In primul rand, avem rezervorul de apa detasabil, care permite umplerea cu 2.2 litri de apa. Acesta asigura un jet puternic de abur si ofera un timp scazut pentru calcat.

Philips a construit aceasta statie cu gandul la confortul utilizatorului. Astfel, calcatul este silentios, permitandu-ti sa asculti muzica in timp ce iti faci treaba iar aburul este gata in doar 2 minute. Poti reumple rezervorul cu apa de la robinet oricand, chiar si atunci cand statia functioneaza si te bucuri de un transport confortabil si sigur, gratie blocarii fierului de calcat pe baza. Astfel, nu exista riscul de accidente.

Daca ar fi sa alegem o caracteristica ce defineste aceasta statie de calcat, este talpa ceramica SteamGlide a fierului. Aceasta asigura o alunecare perfeta pe haine si rezista la tot felul de zgarieturi. Insotita de presiunea de pana la 5.5 bari a aburului, talpa poate sa asigure un calcat mai eficient ca niciodata.

Un lucru extrem de important este faptul ca nu trebuie sa iti mai faci griji ca ai lasat statia de calcat in priza. Philips GC7715/80 dispune de un sistem de blocare care asigura eliminarea riscurilor, chiar si atunci cand esti neglijent.

Cum ingrijesti statia de calcat?

In principiu, simpla curatare cu o laveta umeda, o data la ceva timp, este suficienta. Philips GC7715/80 dispune de un sistem prin care se curata singur si chiar elimina depunerile de calcar. Functia Smart Calc Clean elimina orice risc de depunere de calcar, oferind o viata lunga pentru aparatul tau.

Cu o putere mare, un debit de abur de 120 de grame pe minut, un jet de abur de 250 de grame pe minut si un aspect elegant, Philips GC7715/80 este o solutie ideala pentru cei care vor haine fara cute, extrem de rapid. Este, intr-adevar, o investitie destul de mare, insa daca privesti pe termen lung vei descoperi ca merita fiecare banut.

Philips GC7715/80
Philips GC7715/80

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo