Philips Azur Performer Plus GC4521/87 – Fier de calcat cu talpa T-ionic Glide

[rehub_simple_star]

Philips Azur Performer Plus GC4521/87 este o adevarata bijuterie a fiarelor de calcat. Usor, rapid si inteligent, acesta reuseste sa calce orice haina fara riscul de a o arde si fara efort prea mare din partea ta.

Avem de a face cu un fier de calcat elegant, construit cu un deosebit simt estetic, ce imbina talpa T-Ionic Glide cu materiale de o calitate excelenta. Talpa este rezistenta la zgarieturi, aluneca cu usurinta pe material si se poate curata fara mari probleme.

Philips Azur Performer Plus GC4521/87
Philips Azur Performer Plus GC4521/87

Care sunt principalele functii, care recomanda acest fier de calcat?

Este adevarat ca Philips Azur Performer Plus GC4521/87 nu este cel mai ieftin fier de calcat de pe piata. Odata ce descoperi toate functiile de care dispune insa, iti dai seama ca merita fiecare banut.

In primul rand, este un fier de calcat puternic, cu 2600W destinati incalzirii rapide. Cei 2600 W pot fi folositi in functie de necesitate si pot fi directionati pentru calcatul hainelor cu materiale robuste sau pentru cele sensibile.

Eficienta calcatului depinde destul de mult si de capacitatea fierului de a elimina jet de aburi. Philips Azur Performer Plus GC4521/87 elimina un jet de abur de pana la 50 de grame pe minut, ceea ce duce la o eficienta mai mare in indepartarea cutelor. Daca totusi cutele de pe haine se incapataneaza, exista si o a doua varianta, cu jet de abur de pana la 200 de grame.
Nu va trebui sa iti bati capul cu curatarea fierului de calcat sau sa te stresezi in ceea ce priveste starea in care se afla. Philips Azur Performer Plus GC4521/87 dispune de o functie de curatare automata, care indeparteaza toate urmele de pe talpa, dar si de o functie de detartrare, care te ajuta sa elimini periodic urmele de calcar, in asa fel incat sa protejezi fierul de uzura.

Cu siguranta nu vei mai trai prin momente de groaza in momentul in care pleci de acasa si nu stii daca ai lasat fierul pornit sau nu. Philips Azur Performer Plus GC4521/87 se opreste automat atunci cand este lasat nesupravegheat. Daca este in pozitie orizontala, dupa 30 de secunde nu mai functioneaza iar daca este in pozitie verticala, trebuie sa treaca 8 minute pentru a se opri.

Philips-Azur-Performer-Plus-GC452187-Fier-de-calcat-2
Philips Azur Performer Plus GC4521/87

Ce alte caracteristici te ajuta sa calci cat mai eficient?

Philips Azur Performer Plus GC4521/87 poate sa calce inclusiv pe verticala. Astfel, daca vrei sa calci o haina rapid, direct pe umeras, poti sa o faci.

Este un fier de calcat ce protejeaza natura, dispunand de o setare ECO si este echipat chiar si cu un sistem de stocare cablu, care poate sa fie de un real ajutor la depozitare.

Foarte elegant, cu o multime de functii superioare care ajuta la calcat si cu o talpa inovatoare, patentata de cei de la Philips, care rezista la zgarieturi si ofera eficienta maxima, Philips Azur Performer Plus GC4521/87 este un fier de calcat dorit de orice gospodina. Iti va usura mult munca si iti va oferi sansa unor haine perfecte, fara cute.

Philips Azur Performer Plus GC4521/87 Fier de calcat
Fier de calcat Philips Azur Performer Plus GC4521/87

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo