Panasonic SC-BTT885EG9 – Home cinema 5.1, 3D, 4k

User Rating: Be the first one!

Daca iti doresti experienta cinematografica la tine acasa, atunci un Home Cinema poate sa fie o solutie excelenta. Cu un sunet perfect, cu posibilitatea de a reda filme la o calitate impresionanta si cu multe componente care conlucreaza pentru o experienta unica, un Home Cinema iti poate schimba modul de vizionare a filmelor acasa.

Sistemul Home Cinema Panasonic SC-BTT885EG9  este o solutie perfecta in acest sens. Este echipat cu componente audio de inalta calitate, reduce foarte mult vibratiile si reduce, de asemenea, propagarea zgomotelor din cutie. Rezultatul este unul impresionant si consta intr-un sunet Hi-Fi fara distorsiuni.

Fiecare film si chiar si fiecare joc pe care alegi sa il joci pe televizor se poate bucura de un Cinema Surround 3D, care inseamna un sunet de o profinzime impresionanta. Vei auzi fiecare detaliu, deasupra, in jurul si in spatele televizorului iar acest lucru este posibil gratie celor 36 de difuzoare, atat reale cat si virtuale.

Panasonic SC BTT885EG9 Home cinema
Panasonic SC BTT885EG9

Unitatea centrala isi aduce si ea aportul intr-un mod excelent, oferind tehnologia 4K Up Scalling. Aceasta ofera o calitate superioara a imagini, analizand instant detaliile imaginii si compensand luminozitatea si semnalele color ale pixelilor. Semnalul de intrare este convertit automat la un semnal video 4K, ceea  ce genereaza o rezolutie superioara.

Revenind la calitatea sunetului, vei descoperi claritate, fara distorsiuni. Circuitul Lincs D Amp este responsabil de asta, garantand un sunet pur, de mare profunzime.

Care sunt principalele caracteristici ale sistemului?

Specificatiile audio sunt cele care trebuie amintite primele. Este si normal, intrucat cei 1200 W ies in evidenta inca de la prima vedere. 1200 W inseamna un sunet extrem de puternic, ce poate sustine fara probleme un adevarat concert.

Formatele de redare sunt foarte diversificate, gasindu-se cu greu un format care sa nu poata fi redat. Vei putea reda MPEG-2, MP3, FLAC, WAV, WMA, AAC, JPEG, MPO, XviD, MKV, MP4 sau AVCHD.

Chiar si radioul capata o noua nuanta gratie acestui Panasonic SC-BTT885EG9, cele 30 de canale presetate beneficiind de o calitate superioara a sunetului.

Panasonic SC-BTT885EG9 este foarte prietenos cu alte dispozitive, dispunand de mai multe porturi si conexiuni. Poti descoperi un port HDMI, posibilitatea de conectare la internet prin intermediul LAN sau Wireless si conexiuni NFC si Bluetooth.

Panasonic SC BTT885EG9
Panasonic SC BTT885EG9

Aspectul fizic al sistemului Panasonic SC-BTT885EG9

Daca vrei sa achizitionezi acest sistem Home Cinema, este bine sa ai pregatit destul de mult spatiu. Cele 5 piese sunt destul de grele si de voluminoaase, incepand cu Subwooferul, care are 9 kg si terminand cu boxele si unitatea principala care au intre 1.2 si 4 kg. Merita din plin sa ii faci loc insa, deoarece distractia ta din propriul living se va transforma in totalitate.

Panasonic SC-BTT885EG9 reprezinta o investitie, insa nu este nici pe departe la fel de scump ca alte sisteme Home Cinema de pe piata. Este o solutie de care vei fi cu adevarat mandru cand iti vei chema prietenii la un film si care iti ofera posibilitati multiple atunci cand vrei sa asculti muzica sau pur si simplu vrei sa te bucuri de emisiunea preferata de la radio.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Preturi si Pareri
   Logo