Masina de spalat vase Bosch SMS46KW00E pentru 13 seturi

User Rating: Be the first one!

Spalatul vaselor este o activitate destul de chinuitoare pentru majoritatea oamenilor. Cu siguranta, aparitia masinilor de spalat vase a generat o adevarata revolutie. Daca ai suficient spatiu pentru un astfel de produs, merita sa te scutesti de ore intregi de frecat la cratite si farfurii, optand pentru o masina de spalat vase de cea mai buna calitate.

Una dintre cele mai echilibrate masini de spalat vase de pe piata este aceasta Bosch SMS46KW00E, care arata bine, este extrem de bine dotata si are un pret decent.

Aspectul este pe cat de simplu, pe atat de interesant, afisajul LED si informatiile din jurul sau fiind cele care contureaza un design futurist si placut. In rest, masina de spalat este una alba si simpla, potrivindu-se extrem de bine in bucataria ta.

Functii si dotari deosebite ale lui Bosch SMS46KW00E

O analiza mai detaliata iti poate dezvalui o serie de functii cu adevarat deosebite, care iti usureaza foarte mult misiunea de a spala vase:

 • Mai multe programe automate, ajustate pentru a spala in functie de gradul de murdarie si de tipul de vase si pentru a te ajuta sa economisesti.
 • Temporizator de intarziere. Este o tehnologie care iti permite sa setezi programul sa porneasca la ora stabilita de tine.
 • Schimbator de caldura. Paharele si piesele din portelan la care tii foarte mult nu vor avea de suferit in timpul spalarii, fiind protejate de acest schimbator de caldura. Apa este preincalzita in rezervorul de clatire, ceea ce preintampina orice soc de temperatura.
 • Load Sensor. Este un senzor care detecteaza greutatea incarcaturii si optimizeaza spalarea in asa fel incat sa fie foarte eficienta si economica. Chiar si atunci cand incarci masina de spalat cu jumatate de incarcatura, senzorul isi face foarte bine treaba.
 • EcoSilence Drive TM. Este un motor extrem de silentios si eficient, care functioneaza fara perii, garantand rezultate foarte bune pe termen lung.
 • Aqua Sensor. Este un alt senzor util, care optimizeaza apa in functie de gradul de murdarie.

Date tehnice despre Bosch SMS46KW00E

Sunt multe lucruri pe care Bosch SMS46KW00E le contureaza extrem de bine si prin care devine o masina de spalat vase eficienta si atractiva. In primul rand, este un aparat care nu consuma multa energie, consumul anual fiind de doar 262 de kWh.  Nici consumul de apa nu este unul foarte mare, fiind de maxim 2100 litri pe an. Atunci cand folosesti programul eco, poate sa fie mai scazut: doar 7.5 litri pentru fiecare spalare.

Ceea ce trebuie sa ai in vedere este faptul ca nu este o masina de spalat chiar mica, avand o latime de 60 de centimetri si o adancime la fel de mare. Este bine sa ii gasesti un loc cat mai bun inainte de a o achizitiona.
Cu un nivel de zgomot de doar 46 de decibeli, produsa de unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume si dotata cu functii cat se poate de interesante, masina de spalat vase Bosch SMS46KW00E este ajutorul perfect pentru cei care au cosmaruri atunci cand se gandesc la detergent si burete.

Bosch SMS46KW00E
Bosch SMS46KW00E

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Preturi si Pareri
   Logo