LG MS2022D – Cuptor cu microunde acum la un pret redus

[rehub_simple_star]

Cuptorul cu microunde nu mai este de multa vreme un moft. Considerat nesanatos de unii si o adevarata bijuterie de altii, acest electrocasnic de bucatarie poate sa iti ofere timp si eficienta fiind un ajutor de nadejde pentru omul modern.

Cu siguranta nimeni nu isi doreste sa vina acasa seara si sa fie nevoit sa isi gateasca. Cuptorul cu microunde ofera alternativa prepararii unor mancaruri congelate, ultra rapide.

Daca te ingrijoreaza faptul ca multa lume considera cuptorul cu microunde nesanatos, cei de la LG au adus pe piata mai multe modele sigure si eficiente.

Printre ele se numara si acest LG MS2022D, care este dotat cu multe functii interesante, arata bine si vine la un pret excelent.

Cum arata LG MS2022D

Aspectul sau este unul simplu si placut. Avem de a face cu un cuptor alb, cu dimensiuni destul de reduse, in ciuda capacitatii sale de 20 de litri si cu finisaje foarte placute. LG MS2022D este un cuptor stabil, cu o greutate de 10 kg, vei putea sa ii gasesti cu usurinta loc in orice tip de bucatarie, atat in cele mici, cat si in cele mari.

Elemente cu care iese in evidenta

Fiind construit de unul dintre cele mai mari branduri din lume, ne putem astepta la cateva functii deosebite. Acestea sunt prezente, si sunt conturate sub denumirea de i-Wave si Easy Clean.

  • I-Wave. Este o tehnologie LG care ofera o performanta imbunatatita, generand mai multe puncte de caldura in timpul incalzirii. In felul acesta, mancarea va fi incalzita uniform, eliminandu-se momentele neplacute generate de cuptoarele vechi, care incalzeau mancarea doar pe jumatate.
  • Easy Clean. Este o alta tehnologie moderna, care implica dotarea cuptorului cu un strat de pudra, in asa fel incat sa fie foarte usor de curatat.

Caracteristici generale ale cuptorului

LG MS2022D este un cuptor puternic si incapator. Vei putea sa incalzesti orice intr-un timp scurt, gratie puterii de 700 W si vei putea face asta pentru toata familia in acelasi timp, in conditiile in care are o capacitate de 20 de litri.

Desi panoul de comanda este unul mecanic, este foarte usor de folosit si asigura functii eficiente:

  • Functia de dezghetare;
  • Functia de reincalzire;
  • Timer.

Cu 4 nivele de putere, cuptorul LG MS2022D asigura un control total asupra modului in care incalzesti mancarea.

Desi vorbim despre un simplu cuptor cu microunde, care nu costa mai mult de 300 de lei, putem sa descoperim in el una dintre cele mai mari inventii ale secolului modern. Este un dispozitiv care te poate ajuta sa te bucuri de timpul pe care il ai la dispozitie si sa obtii alimente delicioase intr-un timp scurt, fara efort. Iti poti incalzi cafeaua, de dimineata, iti poti incalzi mancarea veche de o zi sau poti incalzi produsele ambalate, cumparate din magazin. Toate astea in doar 2-3 minute.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo