LG K8 – Telefon mobil 4G la un pret accesibil

[rehub_simple_star]

LG K8 este, in cateva cuvinte, un telefon ieftin, elegant, care poate sa raspunda cu succes cerintelor utilizatorului modern. Nu dezamageste atunci cand vine vorba despre activitati simple, cum ar fi navigarea pe internet, dar nici atunci cand este supus la jocuri de ultima generatie sau la filme. Este adevarat ca exista pe piata telefoane cu performante mult mai mari, insa in aceasta categorie de pret putem spune ca este in top.

Cum arata LG K8?

Simplitatea este un cuvant care il poate defini. Putem sa spunem, insa, ca este o simplitate eleganta. Marginile sunt dintr-un plastic cu aspect metalic, carcasa este realizata dintr-un plastic dur, cu striatii iar ecranul este unul de tip IPS, foarte rezistent, cu diagonala de 5 inch. Designul este perfect pentru o utilizare rapida, cu o singura mana.

Cum se comporta LG K8?

Cei ce il utilizeaza sunt multumiti. LG K8 este un telefon fluid, care nu se blocheaza si nu face surprize neplacute. Putem sa mergem chiar in zona superioara cu el, in conditiile in care are un procesor puternic, cu 4 nuclee si o frecventa de 1300 Mhz, are un sistem de operare de ultima generatie, Android MarshMallow si are suficienta memorie pentru multitasking si stocare. Vei descoperi o memorie Ram de 1.5 GB si o memorie Flash de 8 Gb.

Baterie si conectivitate

Nu totul tine de viteza si de aspect la un telefon. O baterie slaba poate sa genereze o multime de frustrari. Din fericire, cei de la LG au optimizat acest telefon sa consume putina energie iar bateria nu este tocmai mica: 2125 mAh. Va trebui, cel mai probabil, sa il incarci zilnic insa te vei putea bucura de el intreaga zi, cu un plin.

In ceea ce priveste conectivitatea, nu lipseste USB-ul, mai exact microUSB-ul, tehnologia Bluetooth, tehnologia Wireless sau NFC-ul.

Poze de buna calitate

De regula, oamenii vor poze si cel mai facil mod prin care le pot obtine este prin intermediul smartphone-ului din dotare. Daca esti curios despre modul in care face poze acest LG K8, curiozitatea iti este rasplatita cu cateva cifre foarte interesante: rezolutie pentru camera principala de 8 Mp si rezolutie pentru cea secundara de 5 Mp.  Nu sunt mari, insa sunt suficiente pentru poze de vacanta excelente sau de ce nu, pentru selfie-uri bune.

Poti face poze si pe timp de noapte, datorita blitz-ului integrat de tip LED si te poti bucura de o serie de caracteristici superioare, cum ar fi Auto Focus, Geo Tagging, touch focus sau detectarea fetei. Poti face inclusiv imagini de tip panorama, daca iti place acest mod de a face poze.

Concluziile privind acest telefon sunt simple: Avem de a face cu un punct forte al celor de la LG ce consta intr-un dispozitiv cu constructie robusta, dar totusi usor, cu dotari multumitoare si cu un pret excelent. LG K8 este ideal pentru utilizatorii medii si poate sa multumeasca, intr-o oarecare masura chiar si persoanele foarte pretentioase.

LG K8
LG K8

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo