LG K500n X Screen – Telefon mobil 16GB, 4G

User Rating: Be the first one!

LG nu este, intocmai cel mai cunoscut producator de telefoane mobile. Are unele produse bune, unele mai putin bune. In LG K500n X Screen sunt sanse mari sa gasesti un produs bun, care sa iti raspunda cerintelor. Poti sa ii descoperi calitatea prin simplitatea cu care este construit si prin rezistenta materialelor.

Avem de a face cu un telefon subtire, elegant si futurist, care beneficiaza de un geam rezistent pe fata si de fibra de sticla pe spate. Da! Este sticla, insa este un tip de sticla ce poate sa reziste la socuri. Nu recomandam sa il scapi pe jos, insa cel mai probabil, in cazul unui accident nu va pati nimic.

Ramanem la design pentru ca pare ca LG a gasit formula perfecta pentru un astfel de dispozitiv: usor, cu ecran de 4.93 inch, perfect pentru utilizarea cu o singura mana, insa suficient de mare pentru o experienta completa si cu margini bine finisate.

Cu ce atrage LG K500n X Screen din punct de vedere tehnic

Sub carcasa telefonului se ascund cateva detalii deosebit de importante:

 • Un ecran secundar care este mereu aprins. Poti sa vezi notificarile fara a debloca telefonul sau fara sa iesi din aplicatia in care esti. Pare putin ciudat ecranul, pentru prima vedere, insa o data ce te obisnuiesti cu el se dovedeste a fi foarte eficient.
 • Poze de calitate. Atat selfie-urile cat si pozele normale arata foarte bine. Responsabile sunt cele 2 camere de 8, respectiv 13 Mp, care asigura imagini la o rezolutie foarte buna, pline de culori vii si placute.
 • Sistem de operare modern. LG K500n X Screen este dotat cu Android v6.0 ( Marshmallow ) o varianta Android recenta, cu foarte putine probleme si cu o multime de oportunitati.
 • Memorie mare. Atat atunci cand vorbim despre memoria RAM, cat si atunci cand vorbim despre cea flash, LG K500n X Screen sta foarte bine, permitand multitasking si stocarea unui numar mare de aplicatii, poze si filme. Memoria RAM are 2 GB iar cea interna are 16, cu precizarea ca poate fi marita cu pana la 256 Mb prin intermediul unui card de memorie microSD.

Telefon flexibil, cu baterie generoasa si cu functii interesante

Detaliile simple completeaza si ele cu succes un telefon bun. LG K500n X Screen are o baterie de 2300 mAh, care asigura pana la 120 de ore de asteptare, are posibilitatea de a se conecta cu o multime de alte dispozitive prin intermediul microUSB-ului si a tehnologiilor Bluetooth si Wireless. Dispune de mai multi senzori, atat pentru lumina ambientala, cat si pentru accelerometru, care ii sporesc flexibilitatea.

LG K500n X Screen este un telefon nou, insa ceea ce este de retinut despre el este faptul ca este elegant, aduce ceva nou, prin ecranul dublu si reuseste sa faca aproape orice fac telefoanele de ultima generatie, mult mai scumpe. Il poti achizitiona cu un pret decent, asadar, raportand calitatea la pret, putem spune ca isi merita din plin banii.

LG K500n X Screen
LG K500n X Screen

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Preturi si Pareri
   Logo