LG GSL325PZCVD – Frigider Side by Side Total No Frost

[rehub_simple_star]

LG GSL325PZCVD este un frigider modern, side by side, ce se evidentiaza prin aspect, prin functiile performante pe care le ofera si prin faptul ca este mare si robust.
La prima vedere va fi una foarte placuta pentru orice utilizator care cauta un nou frigider. Este exact ceea ce iti doresti in bucatarie, fiind un electrocasnic argintiu, bine gandit din punct de vedere estetic, cu o simplitate eleganta brazdata din cand in cand de detalii inovatoare, cum ar fi dispenserul de apa.

Care sunt functiile cu care LG GSL325PZCVD iese in evidenta?

LG GSL325PZCVD este, fara doar si poate, un frigider side by side performant. Iese in evidenta prin functii precum Total No Frost, printr-un flux de aer multi directional si printr-o compartimentare inteligenta. In felul acesta, alimentele pe care le vei tine in el vor ramane proaspete pe termen lung si foarte lung iar consumul de energie va fi unul scazut.

Desi este un element cat se poate de simplu, lumina LED din interiorul frigiderului este un element foarte important, asigurand economie de energie, emisie de caldura redusa si o durata mare de viata.

Cel mai interesant element al frigiderului insa, este Inverter Compresor Liniar. Este un compresor eficient, care controleaza puterea de racire, reduce frecarea interna si reuseste in acest fel sa ii dea frigiderului o durata mai mare de viata, sa asigure un zgomot redus si sa fie foarte eficient.

Specificatii tehnice ale lui LG GSL325PZCVD

Tehnologiile moderne se pot concretiza in cifre si in date tehnice. Din fericire, acestea arata bine atunci cand vine vorba despre LG GSL325PZCVD.

In primul rand, este bine de stiut ca ai in fata un frigider incapator. Cu o structura side by side, LG GSL325PZCVD ofera o capacitate de congelare de pana la 162 de litri si o capacitate de refrigerare de pana la 346 de litri.

Consumul de energie este redus, ajungand la doar 424 de kWh/an. Acest lucru este rezultatul unor elemente performante, cum ar fi compresorul sau dispenserul de apa care iti permite sa te hidratezi cu apa rece fara a deschide usa frigiderului de zeci de ori zilnic.

Compartimentarea acestui aparat este si ea una cat se poate de inteligenta. In frigider vei gasi 3 rafturi si 4 suporturi de usa, insotite de un compartiment pentru legume si fructe, in timp ce in congelator vei gasi 2 compartimente.

Este de amintit si faptul ca dispune de setari impotriva accesului din partea copiilor, precum si de functii de super congelare sau de un sistem de avertizare pentru usa deschisa.

Fara doar si poate, LG GSL325PZCVD este un frigider care ofera confort. Cu un nivel de zgomot de doar 40 de decibeli, dispenser de apa, o structura gandita in asa fel incat sa protejeze alimentele din interior si un design foarte placut, reuseste sa se integreze de minune in orice bucatarie. Chiar si cele mai mici bucatarii se pot bucura de el, in conditiile in care este desfasurat mai mult pe inaltime.

Costul de achizitie poate parea mai mare decat cel al unui frigider normal, insa economia de energie il face extrem de economic pe termen lung.

1 Comment
  1. Reply
    Laura Delia Mirza 29 mai 2019 at 15:37

    Ma intereseaza un frigider american.

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo