Indesit IWD 71252 C ECO EU – Masina de spalat rufe cu functii deosebite

[rehub_simple_star]

Indesit IWD 71252 C ECO EU este o masina de spalat rufe construita pentru a fi eficienta. Aspectul, modul in care sunt pozitionate butoanele, functiile de care dispune si capacitatea sa o fac perfecta pentru o familie de 2-3 persoane.

Vei descoperi o masina de spalat alba si eleganta, potrivita pentru orice baie sau bucatarie. Desi designul pare simplist, exista mici detalii care fac din Indesit IWD 71252 C ECO EU o masina de spalat eleganta. Butoanele, hubloul foarte bine construit si mini ecranul LCD care ofera informatii, toate reusesc sa transforme produsul intr-unul superior.

Functii care ii sporesc eficienta lui Indesit IWD 71252 C ECO EU

  • Functia Eco Time. Este functia care iti permite sa speli ori de cate ori doresti, chiar si atunci cand ai putine haine pe care le vrei curate. Poti incarca masina cu pana la 3 Kg de haine, usor murdare si vei obtine o spalare rapida, cu pana la 40% mai economica, atat din punct de vedere energetic, cat si din punct de vedere al apei consumate.
  • Functia Energy Saver. Cei de la Indesit au gandit aceasta masina de spalat in asa fel incat sa economiseasca. Optiunea Energy Saver asigura o spalare cat se poate de eficienta pentru bumbac, sintetice si jeansi, insa ofera un consum de energie cu pana la 70% mai mic. Acest lucru este datorat optimizarii consumului de apa si o eficienta mai mare a actiunii mecanice.
  • O multime de programe speciale. Daca vrei sa speli eficient, ai nevoie de programe speciale pentru diverse tipuri de tesaturi. Ai la dispozitie programul pentru articole sportive, programul pentru lana, pentru sintetice, pentru bumbac, pentru jeansi sau pentru incaltaminte. In total, Indesit IWD 71252 C ECO EU ofera nu mai putin de 16 programe care te pot ajuta sa ai haine curate intr-un timp scurt.
  • Temporizator. Cateodata, zgomotul produs de masina de spalat rufe poate sa fie destul de neplacut. Cu optiunea Delay Timer poti seta pornirea masinii atunci cand nu esti acasa, in asa fel incat hainele sa fie curate cand te intorci de la munca. In felul acesta obtii atat eficienta cat si confort fonic.

Caracteristici generale

Indesit IWD 71252 C ECO EU este o masina cu incarcare frontala si o capacitate de incarcare de pana la 7 kg. Cele 1200 de rotatii pe minut ii asigura o eficienta maxima in centrifugare si o clasa de eficienta B. Eficienta energetica este mult mai mare, facand parte din clasa A++ si generand un consum de doar -0.636 kWh pentru fiecare program standard.

Chiar daca este zgomotoasa, Indesit IWD 71252  genereaza mai putin zgomot decat o masina de spalat obisnuita. La centrifugare, nivelul de zgomot ajunge la 75 dB in timp ce la spalare, acesta ajunge la 60 de decibeli.

Cu o eleganta estetica deosebita, un consum de apa ce depaseste cu putin 10.000 de litri anual pentru spalari zilnice si o multime de functii deosebite, Indesit IWD 71252 C ECO EU este o masina de spalat rufe excelenta, care merita toata atentia.

Indesit IWD 71252 C ECO EU
Indesit IWD 71252 C ECO EU

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo