Hotpoint FI6 874 SP IX HA – Cuptor incorporabil electric cu o capacitate de 73l

User Rating: Be the first one!

Viitorul este al cuptoarelor incorporabile electrice, chiar dacă majoritatea bucatariilor sunt dotate cu cuptoare pe gaz. Un cuptor incorporabil este, fara doar si poate, o solutie eficienta, usor de folosit si interesanta din punct de vedere al functiilor oferite. Hotpoint FI6 874 SP IX HA este un cuptor incorporabil ce merita toata atentia. Elegant, construit de unul dintre cele mai mari branduri din domeniu si dotat cu o multime de functii care atrag atentia, poate sa fie unul dintre principalele elemente din bucataria ta.

Aspectul lui Hotpoint FI6 874 SP IX HA

Elemente metalice, combinatie perfecta intre negru si argintiu si un ecran LCD usor de folosit, toate atrag utilizatorul din punct de vedere estetic. Foarte multi dintre cei care isi cumpara produse noi pentru casa iau decizia in functie de aspect, lucru cunoscut de toti producatorii. Este motivul pentru care Hotpoint FI6 874 SP IX HA arata foarte bine si este cat se poate de bine construit. Se va integra in orice bucatarie, fara niciun fel de probleme si chiar va reusi sa ii imbunatateasca aspectul.

Dotari impresionatne si functii de ultima generatie

In ultima instanta insa, ceea ce conteaza cu adevarat este modul in care cuptorul se comporta atunci cand este folosit. Cuptorul electric Hotpoint FI6 874 SP IX HA este contruit in asa fel incat sa raspunda cu succes tuturor necesitatilor. Are o capacitate mare, de 73 de litri, este puternic si eficient din punct de vedere energetic. Vei putea alege intre nu mai putin de 8 functii si te vei bucura de un consum de energie redus, care introduce dispozitivul in clasa de eficienta energetica A+.

Printre functiile ce merita amintite se numara urmatoarele:

 • Functia de autocuratare. Nimanui nu ii place sa faca curatenie, mai ales atunci cand este vorba despre pete intarite de grasime. Hotpoint FI6 874 SP IX HA vine in ajutorul utilizatorilor oferind o functie de autocuratare cu Piroliza.
 • Functie de decongelare. Poti folosi acest cuptor si pe post de cuptor cu microunde, dezghetand rapid orice preparat inghetat;
 • Functie de coacere pentru pizza. Daca iubesti pizza, o poti prepara zilnic cu Hotpoint FI6 874 SP IX HA. Functia pentru coacerea acestui preparat este, cu siguranta, una dintre cele mai folosite de catre utilizatorii cuptorului.
 • Functii pentru coacere conventionala, prepararea painii si prepararea alimentelor la grill.

Alte dotari tehnice ale cuptorului

Hotpoint FI6 874 SP IX HA este echipat cu un ventilator care reuseste sa asigure o temperatura uniforma in toata cavitatea interioara si paote fi controlat cu usurinta prin afisajul LCD. Evident, are timer, grill, 2 tavi si un gratar care te ajuta in bucatarie.

Poate ca nu este cel mai ieftin cuptor incorporabil pe care il poti gasi pe piata, insa este, cu siguranta, unul dintre cele mai eficiente din clasa sa de pret, ceea ce il face o achizitie cu adevarat inteligenta.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Preturi si Pareri
   Logo