Gorenje SIH2600GC – Fier de calcat cu talpa ceramica

[rehub_simple_star]

Haine fara cute si fara riscul de a fi arse, cam asta promite Gorenje SIH2600GC si conform utilizatorilor, se tine de promisiune. Este un fier de calcat modern, cu un aspect futurist, talpa ceramica si o multime de functii interesante.

Vei descoperi un fier de calcat placut la vedere, usor de folosit si de doar 1.4 kg, care asigura o calcare perfecta.

Care sunt elementele care il recomanda?

In primul rand putem descoperi un fier de calcat puternic, cu 2600 W. Acest lucru asigura o calcare excelenta atat pentru hainele sensibile, cat si pentru hainele greu de calcat. Ceea ce il face atractiv este faptul ca dispune de o multime de functii interesante:

  • Ofera posibilitatea de calcare pe verticala. Nu trebuie sa ai mereu la indemana o masa de calcat, in conditiile in care Gorenje SIH2600GC poate sa calce fara probleme si pe verticala;
  • Este echipat cu functia de pulverizare a apei. Vei calca mult mai usor cu ajutorul apei. Este motivul pentru care Gorenje SIH2600GC este dotat cu un rezervor de 0.35 litri si cu o functie de pulverizare a apei.
  • Talpa din ceramica. Populara si rezistenta, talpa din ceramica asigura haine nearse, calcate rapid si bine. Spre deosebire de alte variante de talpa, cum ar fi cea din teflon sau din inox, este extrem de rezistenta.
  • Functie anti calcar. Apa pe care o folosesti la calcat poate sa genereze depunere de calcar. La fel ca si in cazul masinilor de spalat, calcarul este o problema serioasa ce poate deteriora produsul. Din fericire, Gorenje SIH2600GC dispune de o functie anti calcar care elimina riscul de depunere atata vreme cat este folosita o data pe luna.
  • Functie de auto curatare. Este o alta functie care protejeaza fierul de calcat eliminand sedimentele acumulate in interior prin gaurile pentru abur;
  • Functie de auto picurare. Daca trebuie sa calci o camasa din material sensibil, orice picatura de apa poate sa insemne o pata. Fiarele vechi de calcat prezinta riscul de picurare, insa nu si acest fier, care este echipat cu o functie ce elimina orice risc in acest sens.
  • Indicator de duritate a apei.  Fierul celor de la Gorenje dispune de un senzor de calitate a apei. Acesta determina duritatea apei folosite la calcat, in asa fel incat sa stii cat de periculoasa este pentru haine si pentru fier. Daca vrei ca totul sa fie perfect, poti folosi apa distilata in locul apei de la robinet.
gorenje sih2600gc
gorenje sih2600gc

Gorenje SIH2600GC usor de intretinut

Fierul de calcat al celor de la Gorenje este foarte usor de intretinut, responsabile fiind si functiile amintite mai sus. Totusi, poti sa il cureti, din cand in cand pe talpa cu ajutorul unei lavete inmuiate in apa calduta. Dupa fiecare utilizare este indicat sa golesti rezervorul de apa si eventual sa cureti partea exterioara. In felul acesta riscul de depunere a calcarului scade spre zero.

Gorenje SIH2600GC este, asadar, un fier de calcat eficient, care protejeaza hainele si care asigura o functionare de buna calitate, pe lunga durata. Fara a avea un pret mare, merita achizitionat.

gorenje sih2600gc
gorenje sih2600gc

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo