Gorenje SIH2200GC – Fier de calcat

[rehub_simple_star]

Simplu si eficient! Gorenje SIH2200GC este un fier de calcat simplu, elegant, ieftin si mai ales eficient. Dotat cu o multime de functii interesante, printre care si un senzor de calitate a apei si construit in asa fel incat sa protejeze hainele, fierul celor de la Gorenje poate sa reprezinte solutia ta pentru hainele cu cute.

Cu o greutate de doar 1.1 kg, este usor de folosit. Putem spune si ca arata bine, avant o forma futurista, gandita atat pentru aspect, cat si pentru eficienta in utilizare. Ceea ce atrage cu adevarat la acest fier de calcat insa, este modul in care calca.

Care sunt principalele functii pe care le ofera?

Descoperim, in primul rand, puterea sa. Este una generoasa, ce ajunge la 2200 W, asigurand in felul acesta o calcare eficienta si rapida. Poti calca atat haine sensibile, cat si haine din materiale greoaie, fara niciun fel de probleme.

Cutele vor fi indepartate rapid datorita aburului. Ai la dispozitie un debit de abur de 22 de grame pe minut si daca dai peste cute greu de calcat, poti opta si pentru un jet de 80 de grame pe minut. Rezervorul de 0.3 litri asigura o cantitate suficienta de abur pentru o sesiune intreaga de calcat.
O functie foarte interesanta pe care o scoate in evidenta acest fier de calcat este faptul ca poate sa calce pe vertical. Aceasta capacitate este tot rezultatul aburului. Astfel, vei putea sa calci geci aflate pe umeras sau chiar si camasi ( poate nu la calitatea calcatului pe masa de calcat, insa cu o eficienta destul de mare).

Aburul nu este suficient pentru un calcat perfect, asadar, Gorenje SIH2200GC dispune si de o functie de pulverizre/spray pentru apa.

Principalele functii ale acestui fier de calcat sunt:

  • Functia anti calcar are o importanta uriasa, mai ales in conditiile in care apa folosita de noi este destul de bogata in acest mineral. Activata o data pe luna, iti poate tine fierul de calcat departe de riscuri.
  • Functia anti picurare iti protejeaza hainele de picurii nedoriti de apa, care pot sa murdareasca hainele.
  • Functia auto curatare elimina toate impuritatile prin gaurile de pe talpa, destinate aburului.

Ingrijirea fierului de calcat Gorenje SIH2200GC

Gorenje SIH2200GC este un fier dotat cu o multime de functii ce il ingrijesc, asadar, nu va trebui sa iti ocupi foarte mult timp pentru a avea grija de el. Cu toate astea, il poti sterge din cand in cand cu o laveta inmuiata in apa si te poti asigura ca dupa fiecare sesiune de calcat arunci apa din el. In caz contrar, chiar si cu o functie anti calcar, pot sa apara mici depuneri.

Daca vrei, asadar, un fier de calcat eficient, care sa iti ofere sansa unui calcat vertical, sa fie rapid si sa reziste mult timp, Gorenje SIH2200GC este o solutie de luat in seama. Cu doar 1.1 kg si un pret mic, se va potrivi de minune in arsenalul cu electrocasnice din casa ta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo