Gorenje MO17MW – Cuptor cu microunde acum la pret redus

User Rating: Be the first one!

Gorenje este un nume foarte cunoscut, atunci cand vorbim despre electrocasnice, asadar, nu putem sa avem decat asteptari bune de la acest cuptor cu microunde Gorenje MO17MW.

Principalul avantaj al acestui cuptor este eficienta. Fara a avea o capacitate foarte mare si fara a fi dotat cu functii multe si inutile, Gorenje MO17MW se dovedeste a fi extrem de eficient acolo unde trebuie sa fie : la incalzirea alimentelor.

Aspectul cuptorului Gorenje MO17MW

Nu este intocmai un criteriu pe care sa il iei in considerare atunci cand iti cumperi un cuptor cu microunde, insa este unul care atrage. Pana la urma, este vorba despre un dispozitiv destul de mare incat sa schimbe aspectul bucatariei. Din fericire, Gorenje MO17MW este un cuptor cu microunde aspectuos si bine construit. Este alb, inglobeaza materiale rezistente, de buna calitate si a fost creat in asa fel incat sa se potriveasca in orice ambient.
Butoanele sale sunt usor de folosit cu inscriptii foarte clare iar dimensiunile sunt perfecte.

Eficienta cuptorului

Cu siguranta, nu este data de capacitate, care nu este cea mai generoasa, raportandu-ne la alte cuptoare. Gorenje MO17MW ofera doar 17 litri, insa acest lucru nu este un impediment, mai ales daca nu sunt mai mult de 2 persoane care sa foloseasca acest dispozitiv in acelasi timp.

Eficienta capata un alt sens cand descoperim puterea acestui cuptor. Cei 700 de W asigura o incalzire rapida, indiferent care dintre cele 6 nivele de putere este ales.

Este adevarat ca avem de a face cu un cuptor cu constructie mecanica si cu butoane care sunt controlate mecanic, insa acest lucru nu stirbeste cu nimic din eficienta cuptorului, ba din contra.

Utilizare si curatare

Gorenje MO17MW poate sa fie utilizat cu usurinta, chiar si de catre un copil. Are doar 2 butoane, prin care poti decide timpul destinat incalzirii si evident, unul dintre cele 6 niveluri de putere.

In ceea ce priveste curatarea, aceasta se face in mod clasic. Trebuie sa se respecte o serie de reguli, insa:

 • Monteaza intotdeauna aparatul in asa fel incat sa existe spatiu langa gurile de aerisire. In asa fel incat se evita supraincalzirea si se obtine o aerisire corecta a interiorului;
 • Pune la incalzire timp de 5 minute un vas cu apa, apoi sterge cuptorul in interior. Vasul cu apa va genera aburi care vor inmuia petele. Chiar si cele mai serioase pete vor putea fi curatate in felul acesta.
 • Gorenje MO17MW permite inclusiv scoaterea geamului pentru o curatare intensa.

Simplitatea este, asadar, cuvantul de ordine pentru Gorenje MO17MW. Nu este cel mai puternic cuptor, nu este nici cel mai incapator, insa cu siguranta un raport calitate/pret il poate propulsa pe primele locuri in topul dorintelor utilizatorilor. Pana la urma, este un cuptor care face exact ceea ce promite: incalzeste mancarea rapid si uniform.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Preturi si Pareri
   Logo