Electrolux ESB2300 Perfectmix – Unul dintre cele mai ieftine blendere de pe piata

[rehub_simple_star]

In urma cu ceva timp, exista o reclama la TV care cauta mixul perfect. Astazi iti poti crea tu mixul perfect, achizitionand acest Electrolux ESB2300 Perfectmix. Este un blender construit cu simt estetic, ce vine echipat cu o cana mare, cu piese de o calitate superioara si cu un pret foarte mic.

Dat fiind faptul ca este un dispozitiv de bucatarie construit de catre cei de la Electrolux, putem spune ca este bun prin simpla analiza a specificatiilor.

Aspectul lui Electrolux ESB2300 Perfectmix

Precizam ca avem de a face cu un blender elegant. Cu siguranta, oricat ai fi de pretentios il vei gasi placut din punct de vedere estetic. Este negru, cu insertii de alb si cu finisaje foarte placute. Este un blender robust, care va fi stabil chiar si atunci cand marunteste gheata sau elemente foarte tari, data fiind greutatea sa de 3.78 kg.

Ce alte detalii tehnice merita mentionate?

Aspectul isi pierde din importanta in momentul in care descoperi detaliile tehnice ale unui aparat. Este si normal, acestea fiind cele care conteaza cu adevarat. Electrolux ESB2300 Perfectmix sta bine si la acest aspect, fiind un blender puternic, cu o capacitate mare, ce ofera flexibilitate.

  • Putere de 450W. Puterea mare asigura o flexibilitate foarte mare in maruntirea diverselor alimente. Poti inclusiv sa zdrobesti gheata, gratie unui program special pentru asta.
  • 3 trepte de viteza. Nu intotdeauna vrei putere maxima pentru preparatele pe care urmeaza sa le pui in practica. Este motivul pentru care Electrolux ESB2300 Perfectmix este dotat cu 3 trepte de viteza. In  felul acesta poti economisi energie si poti obtine flexibilitate.
  • Capacitate mare. Cana unui blender este foarte importanta. Construita dintr-un material rezistent, cana lui Electrolux ESB2300 Perfectmix este incapatoare. Vei putea prepara sucuri si diverse amestecuri pentru intreaga familie, beneficiind de o capacitate de 1.5 litri.

Garantie si pret

Iti dai seama de calitatea lui Electrolux ESB2300 Perfectmix odata ce descoperi ca are o garantie de 12 luni care poate sa fie extinsa (in unele magazine). Luand in considerare pretul foarte mic (este unul dintre cele mai ieftine blendere de pe piata) putem spune ca am gasit o solutie excelenta din punct de vedere al raportului calitate/pret.

Preparate pe care le poti face cu acest blender

Daca te intrebi ce poti pregati cu acest blender si evident, cu altele asemenea, iata cateva delicii rapide la care nu te-ai fi gandit:

  • Omlete. Micul dejun va fi mult mai rapid si datorita unui amestec perfect, mult mai delicios.
  • Frisca. Poti evita frisca din comert, optand pentru una facuta in casa, foarte rapid.
  • Cafea. Cu siguranta este mult mai sanatos sa iti macini singur boabele de cafea in loc de a cumpara pungi cu cafea gata macinata.
  • Sosuri pentru fripturi si alte preparate. Prepararea unui sos poate sa insemne, de multe ori, timp pretios. Electrolux ESB2300 Perfectmix iti poate oferi rapiditate si diversitate in acest sens.

Astfel, daca te intrebi daca merita sau nu achizitia lui Electrolux ESB2300 Perfectmix, cel mai probabil merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo