Dell P2317H – Monitor LED IPS Full HD

[rehub_simple_star]

Viața noastra este imposibila fara tehnologie. Cu greu desprinzi omul modern de monitor, de ecranul telefonului sau de dispozitivele din ce in ce mai inteligente care se gasesc in bucatarie, in baie, in dormitor sau in masina. Poate cele mai utilizate dispozitive insa, sunt computerele. Astfel, monitorul capata o importanta aparte.

Cei care au un laptop se pot multumi cu monitorul acestuia. Cei care au sistem desktop insa, trebuie sa achizitioneze un monitor iar alegerea poate sa fie destul de dificila.

Acest monitor Dell P2317H poate sa reprezinte o solutie inteligenta. Construit de unul dintre cele mai mari branduri IT din lume, este un monitor elegant, conceput in asa fel incat sa ofere confort si comoditate. Este mare, avand ecran de 23 inch, poate sa fie pivotat, inclinat si reglat pe inaltime si asigura o conectivitate totala, prin numeroasele porturi de care dispune.

Poti descoperi un monitor placut, din punct de vedere al designului, cu finisaje corecte si cu o culoare gri ce se potriveste in orice ambient al biroului sau al casei.

Imagine de foarte buna calitate cu Dell P2317H

In principiu, Dell P2317H este construit pentru profesionisti. Daca lucrezi multe ore in fata calculatorului, este un monitor ideal pentru tine. Fara sa oboseasca ochii, acesta afiseaza un contrast de 4 milioane la 1 si 16.7 milioane de culori.

Poti fi sigur ca la sfarsitul unei zile de munca ai ochii in deplina siguranta, deoarece Dell au dotat monitorul cu caracteristica Confort View si cu posibilitati multiple de reglare a culorii si de personalizare.

Imaginile sunt afisate cu o luminozitate de pana la 250 de candele pe minut, au un timp de raspuns de 6 ms si pot fi vizionate la un unghi de 178 de grade, atat pe orizontala, cat si pe verticala.

Conectivitatea, un punct extrem de important

Un monitor nu poate sa functioneze fara un dispozitiv care sa ii trimita imagini. Din acest motiv, conectivitatea este extrem de importanta. Monitorul Dell P2317H se poate conecta la aproape orice dispozitiv, fiind echipat cu mai multe porturi de ultima generatie. Vei descoperi 1 port HDMi, unul VGA, un port pentru display si nu mai putin de 5 porturi USB. Doua dintre ele sunt clasice, de tip 2.0 si 3 sunt de mare viteza, de tip 3.0.

Achizitionand acest monitor poti economisi suficient de multa energie, in conditiile in care consuma doar 18 W si iti poti asigura o experienta corecta.

Dell P2317H este, asadar, o solutie buna, care economiseste energie, asigura imagini de buna calitate si se poate conecta la alte dispozitive. Faptul ca arata bine il face ideal pentru orice birou sau pentru orice camera. Cu uriasul avantaj de a se putea roti, inclina si pivota, cu dimensiuni perfecte si o multime de pareri bune despre el, acest monitor merita atentia celor care isi doresc solutii decente, dar totusi foarte eficiente.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo