Daewoo RN-T425NPW – Combina frigorifica cu sticla alba

[rehub_simple_star]

Simplul fapt ca Daewoo RN-T425NPW este construita de cei de la Daewoo este o adevarata carte de vizita. Cu o istorie de cateva zeci de ani, acest producator a reusit sa isi contureze imaginea perfecta, garantand calitatea pentru fiecare produs construit. Daewoo RN-T425NPW este echipat cu o multime de tehnologii moderne, este incapator si reuseste sa atraga prin eleganta.

Primul lucru care te va incanta la el este faptul ca dispune de finisaje placute si este bine gandit din punct de vedere estetic. Il vei putea pune fara probleme peste tot in bucatarie si te vei putea bucura din plin de aerul sau futurist. Este un frigider alb, care se potriveste fara probleme oriunde.

Daewoo RN-T425NPW, merita cumparat?

  • Este un frigider eficient din punct de vedere energetic. Face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum de 310 Kwh/an. Chiar daca are un consum atat de mic, asta nu inseamna ca nu are consumatori cum ar fi afisajul LED, luminarea interioara sau compresorul de foarte buna calitate.
  • Este incapator. Atat congelatorul, cat si frigiderul au spatiu suficient pentru depozitarea unor cantitati mari de alimente. Volumul net total este de 332 de litri, impartiti in 90 de litri pentru congelator si nu mai putin de 242 de litri pentru frigider.
  • Este bine compartimentat. Atat compartimentarea congelatorului, cat si compartimentarea frigiderului sunt excelente. In frigider vei gasi 3 rafturi din sticla securizata, 4 suporturi de usa si un compartiment pentru legume si fructe, care este construit in asa fel incat sa le pastreze proaspete pentru mai mult timp. De asemenea, vei putea gasi un compartiment destinat untului si branzeturilor. In congelator, cei de la Daewoo au introdus 3 compartimente, asigurand o capacitate mare de congelare, de 7.5 kg/24 de ore.
  • Are o multime de functii interesante. Nu vei uita niciodata usa deschisa, deoarece Daewoo RN-T425NPW dispune de un sistem de avertizare pentru usa deschisa si te vei putea bucura de un mediu sanatos in frigider gratie functiei Multi Air Flow.
  • Nu este un zgomotos. Chiar daca iti petreci mult timp in bucatarie, nu vei avea probleme in ceea ce priveste confortul fonic. Daewoo RN-T425NPW are un nivel de zgomot de doar 43 de decibeli, ceea ce inseamna ca abia il vei auzi.

Odata ce ai achizitionat Daewoo RN-T425NPW, vei putea sa te bucuri si de un suport pentru oua, precum si de o tava pentru gheata. Avem de a face cu o combina frigorifica completa, care asigura pastrarea alimentelor proaspete, ofera un spatiu mare pentru depozitare si este gandit in asa fel incat  sa nu deranjeze, ba chiar sa fie foarte placut din punct de vedere estetic.

Fara sa coste o avere, acest frigider poate reprezenta o optiune perfecta pentru bucataria ta, care sa iti serveasca ani de zile fara niciun fel de probleme.

Daewoo RN-T425NPW si RN-T425NPB- Combina frigorifica cu sticla alba si neagra
Daewoo RN-T425NPW si RN-T425NPB- Combina frigorifica cu sticla alba si neagra

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo