Daewoo FN-400NTM – Frigider cu 2 usi Full NoFrost

User Rating: Be the first one!

Daewoo FN-400NTM este un frigider cu 2 uși, de ultima generatie, care inglobeaza tehnologii moderne ce protejeaza alimentele, un design foarte placut si bine gandit si o constructie economica.

Incepem cu inceputul si descoperim un frigider ideal pentru toti cei ce tin la aspect. Este simplu, argintiu, cu finisaje moderne si cu un ecran LCD suficient de mare pentru a afisa toate informatiile de care ai putea sa ai nevoie.

Este un frigider destul de mare, insa este un lucru normal, in conditiile in care are un volum de 397 de litri. Descoperim 2 usi si o compartimentare interesanta.

Care sunt principalele avantaje pe care le ofera?

Pe langa design, la categoria avantaje putem sa trecem urmatoarele aspecte:

 • Clasa de eficienta energetica A+. Consumul de energie este redus, fiind un frigider dotat cu un compresor modern.
 • Full No Frost. Este o tehnologie reprezentativa pentru Daewoo, care asigura o racire corecta fara a ingheta. Astfel, scapi de grija dezghetarii congelatorului, pastrezi un nivel optim de umiditate si te bucuri de alimente proaspete.
 • Zgomot redus. De regula, frigiderele moderne nu mai prezinta o astfel de problema. Cu toate astea, poti gasi pe piata destul de multe frigidere zgomotoase, care ajung sa deranjeze. Daewoo FN-400NTM are un nivel de zgomot redus, gratie compresorului de inalta tehnologie, a ventilatorului foarte bine construit si a tehnologiei Cyle Balancing.
 • Spatiu mare. Odata ce ai deschis usa frigiderului, iese in evidenta spatiul suficient de mare incat sa iti permita o organizare corecta a alimentelor. Cei 397 de litri sunt impartiti in 286 de litri pentru frigider si 111 litri pentru congelator. Este o solutie perfecta pentru o familie de 4 persoane care iubeste alimentele proaspete.

Ce alte detalii merita mentionate in ceea ce priveste Daewoo FN-400NTM?

Daewoo FN-400NTM este un frigider argintiu cu 2 usi, ideal pentru orice bucatarie. Dispune de un maner orizontal integrat si are dimensiunile de 170 x 68.9 x 70 cm. Masoara cu atentie spatiul pe care il ai la dispozitie pentru frigider, pentru a nu realiza ca nu este suficient loc!

Este foarte interesant faptul ca cei de la Daewoo l-au dotat cu un regulator electronic pentru temperatura si cu un termostat reglabil. Acest lucru inseamna flexibilitate si eficienta mai mare.

Afisajul LED asigura atat un aspect futurist, cat si unul practic, oferind informatii utile despre ceea ce se intampla in interiorul aparatului.

Fara a avea un pret urias, Daewoo FN-400NTM este un frigider ideal, ce dispune de garantie suficienta si de pareri bune din partea clientilor.

 Frigider Daewoo FN-400NTM
Frigider Daewoo FN-400NTM

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Preturi si Pareri
   Logo