Daewoo FF-324HFW – Lada frigorifica orizontala

[rehub_simple_star]

Daca va doriti o lada frigorifica orizontala de dimensiuni medii, in care sa pastrati alimentele o perioada lunga de timp dar in acelasi timp pastrandu-le prospetimea si calitatea – atunci modelul Daewoo FF-324HFW poate fi alegerea perfecta. Volumul net total este de 246 litri, pretul este la indemana oricui, aspectul este elegant si placut, consumul de energie electrica nu va pune probleme.

Capacitate, compartimentare si dimensiuni

Lada frigorifica Daewoo FF-324HFW are o capacitate totala de 251 litri (net) dar 246 litri brut (capacitate folosibila), fiind suficient de mare pentru pretentiile unei familii normale care vrea sa pastreze pe perioade indelungate anumite alimente ce se gasesc doar in sezon. Daca doriti sa congelati spre exemplu un porc intreg – atunci va trebui sa va uitati dupa un model cu un volum mai mare.

Daewoo FF-324HFW
Daewoo FF-324HFW

Capacitatea de inghet este de 12 kg la 24 de ore. Nivelul de zgomot produs de motor este unul redus, de doar 40 dB, asadar puteti amplasa aceasta lada frigorifica chiar si in bucatarie sau pe balconul apartamentului vostru, intrucat nu veti avea probleme in acest sens.

Dimensiunile lazii frigorifice Daewoo FF-324HFW sunt de 95.4 cm latime, 84.5 cm inaltime si 61.6 cm adancime, avand o greutate totala de doar 34 kg – deci foarte usor de carat si manevrat. In plus, pentru o manevrare mai facila, beneficiaza de roti pentru transport.

Tehnologii si avantaje oferite de Daewoo FF-324HFW

Daewoo FF-324HFW beneficiaza de functie Super Freeze ce ajuta la congelarea mai rapida a alimentelor voastre, oferindu-le o mai mare rezistenta in timp, in acelasi timp pastrandu-le prospetimea.

Consumul de energie electrica anual este de doar 268 kWh. Aparatul face parte din clasa energetica F, fiind clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE incepand din martie anul acesta. Nu doar clasa energetica este importanta, ci si consumul real anual, adica banii pe care ii dam din buzunar. Modelele care fac parte din clasa energetica mai buna, de obicei costa foarte mult, deci nu este un aspect atat de important de luat in seama.

Daewoo FF-324HFW consum energie
Daewoo FF-324HFW consum energie

Termostatul reglabil al lazii frigorifice permite reglarea temperaturii interioare pe 4 trepte (Min, Normal, Max sau Super Freezing), controlul fiind intuitiv si la indemana oricui, aspect ce face ca aceasta lada frigorifica sa poata fi folosita chiar si de persoanele varstnice – mai putin familiarizate cu tehnologia moderna.

Un alt atuu al lazii frigorifice Daewoo FF-324HFW il ofera indicatoarele LED care afiseaza informatii despre functionare. Aici puteti vedea daca este in functiune (Run) sau temperatura care este setata pe termostat (SET – Min / Normal / Max / Super Freezing). Astfel, este usor sa va dati in permanenta seama daca totul functioneaza in parametri.

In concluzie, modelul de lada frigorifica orizontala Daewoo FF-324HFW este unul destul de simplist dar care face fix ceea ce trebuie – si anume sa pastreze in conditii optime cantitati medii de alimente pentru o familie fara prea multe pretentii. De asemenea, controlul simplu si intuitiv o fac sa fie o alegere potrivita pentru seniori sau pentru persoanele ce nu isi doresc batai de cap cu tehnologia prea moderna.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo