Boiler termoelectric cu serpentina Ferroli Power Thermo 1500W

[rehub_simple_star]

Problema apei calde a fost rezolvata de multa vreme. Cu toate astea, companii precum Ferroli reusesc sa aduca mereu tehnologii noi si sa grabeasca modul de incalzire a apei. Dovada este acest boiler Ferroli Power Thermo, care se evidentiaza prin faptul ca este echipat cu doua surse de incalzire, ce ofera rapiditate.

Ferroli Power Thermo  este elegant, disponibil in patru versiuni cu o capacitate mare, de 80, 100, 120 si 150 de litri, se integreaza fara probleme in orice baie sau camera pentru centrala. Vei descoperi un dispozitiv alb, cu mici insertii de culoare, construit din materiale solide.

Prin ce iese in evidenta acest boiler?

Un prim lucru de retinut este dotarea cu rezistenta electrica de 1.5 kW si deopotriva cu o serpentina de otel portelanat care ajuta la transferul de caldura de la agentul termic din cladire. Astfel, incalzirea apei se face mult mai repede, generand economii substantiale de timp.

Bolerul celor de la Ferroli este dotat cu un sistem de siguranta destul de avansat, care il face sigur la utilizare, chiar si atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate. Aparatul este protejat la suprapresiune gratie termostatului pentru oprirea automata si este realizat din materiale ultra rezistente.

Fabricarea sa este rezultatul unei linii computerizate de productie, ceea ce a facilitat smaltuirea cu siliciu la temperaturi de peste 850 de grade Celsius. Astfel, rezervorul este protejat impotriva oricarui soc si impotriva coroziunilor care apar in mod normal la boilerele clasice.

Printre principalele dotari ale lui Ferroli Power Thermo  mai putem aminti:

  • Un anod de magneziu de dimensiuni mari care asigura o durata indelungata de viata si protectie impotriva coroziunii;
  • Izolatie cu spuma poliuretanica de densitate mare;
  • Constructia cu componente care pot fi reciclate, in asa fel incat sa se respecte cat mai bine mediul inconjurator;
  • Dimensiuni compacte;
  • Dotarea cu o lampa de pilot care indica daca boilerul este pornit sau este oprit;
  • Protectie electrica;
  • Carcasa din otel extrem de solida si un termostat pentru protectia la supraincalzire.
Ferroli Power Thermo
Ferroli Power Thermo

Ce alte caracteristici trebuie sa fie cunoscute?

Boilerul Ferroli Power Thermo  este o solutie verticala, ce poate fi controlata mecanic. Acesta ofera o putere uriasa, de 1500 W si o presiune de 0.8 Mpa.

Inainte de a-l achizitiona, este bine sa te asiguri ca faci achizitia dintr-un magazin specializat, care iti ofera o echipa de profesionisti pentru montare. Boilerul dispune de 3 ani de garantie, insa aceasta garantie este valabila doar in cazul in care a fost montat de o echipa de specialisti.

Nu avem de a face cu un boiler scump, asadar, date fiind numeroasele avantaje pe care le ofera, este o investitie care merita din plin. Este gandit in asa fel incat sa nu ocupe foarte mult spatiu, sa asigure un volum mare de apa, chiar si pentru familii mai mari si sa consume putina energie electrica, ceea ce il faci si foarte economic pe termen lung.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo