Biasicom: Povesti, Pareri si Succesul din Spatele Brandului

User Rating: 5 (2 votes)

Cu o istorie ce se intinde pe mai bine de 20 de ani, Biasicom SRL a reusit sa-si castige un loc de frunte in inimile consumatorilor, fiind apreciat cu pentru multe pareri bune. A devenit mai mult decat un simplu nume; este un brand sinonim cu profesionalismul, seriozitatea si flexibilitatea.

Origini si Evolutie

Plecat de la o simpla viziune, Biasicom a evoluat pentru a deveni lider in sectorul de retail electrocasnice din judetul Bistrita-Nasaud. Acest statut nu a fost obtinut doar datorita produselor de calitate, ci si prin angajamentul de a oferi servicii de exceptie.

Biasicom

O Oferta Diversificata

Pe langa segmentul de electronice si electrocasnice, firma a simtit nevoia sa extinda si sa completeze gama de produse oferind solutii de utilaje profesionale pentru Ho.Re.Ca, precum si echipamente frigorifice pentru uz comercial. Vitrine, rafturi, dulapuri si camere frigorifice sunt doar cateva dintre produsele care ii asteapta pe clientii Biasicom.

Echipa si Infrastructura

Central la succesul Biasicom sta echipa dedicata, formata din 20 de persoane. Cu doua magazine specializate in judetul Bistrita-Nasaud si o suprafata totala de expunere de 3000m², consumatorii au la dispozitie o varietate larga de produse de unde pot alege. Plus, o unitate autorizata de service asigura ca produsele achizitionate beneficiaza de asistenta si reparatii de calitate.

Contact si Puncte de Lucru Biasicom

Daca sunteti in zona Bistrita-Nasaud sau doriti sa faceti comenzi online, iata informatiile de contact:

 • Magazin Online: Comenzi Online, str Viilor 10 – telefon 0731.800.226
 • Magazin Bistrita: str Viilor Nr.10 – telefon 0263.215.075
 • Magazin Nasaud: Bulevardul Granicerilor Nr. 67 – telefon 0731.800.221

Lansarea STARCREST

In 2020, beneficiind de experienta vasta acumulata in sectorul electrocasnicelor, Biasicom a introdus un nou brand pe piata – STARCREST. Acesta reprezinta culminarea a peste doua decenii de experienta si reafirma dedicarea companiei fata de inovatie si excelenta. Pentru mai multe detalii despre STARCREST, puteti gasi aici.

Biasicom pareri

Pareri si Recomandari

Brandul Biasicom nu numai ca se bucura de o reputatie impecabila in randul partenerilor de afaceri, dar si de pareri bune din partea utilizatorilor. Aceste feedback-uri pozitive subliniaza inca o data orientarea firmei catre satisfactia si nevoile clientului.

In incheiere, cu o istorie bogata si o viziune clara pentru viitor, Biasicom SRL ramane un nume de incredere in industria electrocasnicelor si electronicei. Indiferent de nevoile dumneavoastra, acest brand este alegerea potrivita. Gama completa de produse comercializate o puteti vedea aici.

Citeste si:

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Preturi si Pareri
   Logo