Masina de spalat rufe Slim Beko WUE7636XSS, 7 kg, 1200 RPM, Gri

User Rating: 5 (3 votes)

Orice utilizator de masina de spalat rufe poate avea o singura cerinta mare: ca aceasta sa spele bine. Odata ce te vezi in fata unui astfel de produs electrocasnic, cerintele apar pe rand, care mai de care mai interesante. Poate ca ar fi bine sa nu fie foarte zgomotoasa, poate ca ar fi ok sa fie cat mai incapatoare si nu ar strica sa fie cat mai inteligenta, in asa fel incat sa nu solicite un volum mare de munca.
Cei de la Beko au anticipat dorintele utilizatorilor si au reusit sa creeze acest Beko WUE7636XSS. Este o masina de spalat slim, atractiva din punct de vedere estetic, ce reuseste sa consume putina energie, sa spele bine si mult si sa nu faca zgomot. Mai mult de atat, cu ajutorul aplicatiei HomeWhiz, se poate conecta la masina de spalat si vei avea acces la functiile masinii de oriunde te-ai afla.

Vom lua pe rand fiecare caracteristica a masinii si o vom analiza pentru a descoperi daca merita sau nu sa fie achizitionata.

Cum arata Beko WUE7636XSS

Aspectul este unul desosebit, in conditiile in care scoate in fata o culoare argintie, diferita de monotonul alb ce este prezent la majoritatea masinilor de spalat rufe. Vei putea oferi un aspect futurist baii sau bucatariei tale si vei da o pata de culoare.
Masina de spalat rufe Slim Beko WUE7636XSS este construita atent, cu finisaje foarte placute si cu o multime de detalii simple, dar in acelasi timp impunatoare.

Beko WUE7636XSS
Beko WUE7636XSS

Caracteristici tehnice

Asa cum este de asteptat, Beko WUE7636XSS dispune de un afisaj LCD care ofera toate informatiile de care are nevoie utilizatorul si de mai multe programe eficiente de spalare. Pe langa programul rapid, vei descoperi 15 alte programe destinate hainelor pentru bebelusi, hainelor colorate, camasilor, hainelor sensibile sau hainelor din diverse materiale.

Daca stii sa utilizezi cu atentie fiecare program in parte, vei putea face economii substantiale, atunci cand vine vorba despre consummul de energie, cat si cand vine vorba despre consumul de timp.
Beko WUE7636XSS uimeste si printr-o serie de functii speciale, cum ar fi posibilitatea de a indeparta parul de animale, urmarirea programelor principale sau blocarea tuturor butoanelor atunci cand functioneaza, in asa fel incat sa nu poata fi folosite de copii.

Consum si zgomot Beko WUE7636XSS

Sunt doua aspecte importante, care desi nu au nicio legatura unul cu altul, sunt vizate de toti utilizatorii.
In ceea ce priveste consumul, masina celor de la Beko este extrem de eficienta. Face parte dintr-o clasa de eficienta energetica D (A+++) si reuseste sa consume doar 10339 de litri de apa anual.
Nu va consuma nici nervi, in conditiile in care zgomotul sau nu depaseste 74 de decibeli in timpul centrifugarii si doar 57 in timpul spalarii normale.

Concluzii

Ai putea spune ca masina de spalat rufe Slim Beko WUE7636XSS este o masina de spalat normala. Are capacitate de incarcare de 7 kg, are dimensiuni 49x60x84 cm si o multime de functii pe care le gasesti si pe alte masini de spalat mult mai scumpe. Cu toate astea, este construita de unul dintre cei mai mari producatori de masini de spalat rufe din intreaga lume si reuseste sa se dovedeasca eficienta in fiecare arie pe care o reprezinta. Daca luam in calcul si ca este deosebita din punct de vedere estetic si ca are un pret decent, putem sa o introducem intr-o lista cu masini de spalat rufe ce merita atentia.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Preturi si Pareri
      Logo