Beko WTV6532BO – Masina de spalat rufe acum la pret redus si 5 ani garantie

[rehub_simple_star]

Beko WTV6532BO este o masina de spslat rufe ce satisface pana in cele mai mici detalii dorintele utilizatorilor. Este eleganta, este bine construita, stabila, eficienta din punct de vedere energetic si evident, eficienta din punct de vedere al spalarii.

Primul element care iese in fata este aspectul, care este unul placut si futurist. Desi culoarea principala este cea alba, descoperim insertii de negru atat pe hublou, cat si pe ecranul LCD, care asigura diversitatea si imbogatesc foarte mult produsul din punct de vedere estetic.

Finisajele masinii Beko WTV6532BO  sunt bine realizate, butoanele sunt gandite in asa fel incat sa fie practice si in acelasi timp sa arate bine iar simplitatea utilizarii este un element pe care s-au focusat designerii.

Beko WTV6532BO, o masina economica din toate punctele de vedere

O simpla analiza a specificatiilor dezvaluie o masina care consuma putin. Fie ca vorbim despre curentul electric, despre apa sau despre detergent, consumul este unul redus, care poate sa genereze economii substantiale pe termen lung.

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala ofera o eficienta energetica A+++, o eficienta la centrifugare C si un consum standard de 0.72 kwh in program. Daca ne referim la consumul de apa, acesta este de 8800 de litri anual.

Construita pentru confort

Confortul poate sa fie definit cu gandul la foarte multe criterii. Daca ne referim strict la confortul pe care il ofera masina de spalat rufe, putem sa luam in considerare programele special destinate diverselor tipuri de haine, nivelul de zgomot si modul in care se comporta in timpul spalarii.

Din fericire, avem in fata o masina de spalat moderna, ce iese in evidenta prin:

  • 15 programe printre care unul rapid, unul de prespalare si mai multe destinate diverselor tipuri de materiale, hainelor pentru copii sau spalarii zilnice;
  • Un nivel de zgomot mic. Confortul fonic se poate dovedi a fi extrem de important, mai ales atunci cand nu exista. Beko WTV6532BO  asigura un nivel de zgomot de doar 75 de decibeli in timpul centrifugarii si de 58 de decibeli atunci cand functioneaza normal, in program;
  • Blocare butoane in timpul functionarii. O alta doza de confort este data de cel psihic. Toti dorim sa ne stim copiii in siguranta, mai ales in preajma unor dispozitive cum ar fi o masina de spalat. Beko WTV6532BO  blocheaza butoanele in timpul functionarii, in asa fel incat cei mici sa nu poata umbla.

Beko WTV6532BO  este, asadar, o masina de spalat rufe care se axeaza pe eficienta. Ofera o capacitate de incarcare mare, de pana la 6 kg de haine, ceea ce inseamna sesiuni mai rare de spalat, ofera confort si o constructie gandita pentru multumirea utilizatorului. Este stabila, dovada fiind si greutatea de 57 kg cu dimensiuni standard.

Un mare plus pe care cei de la Beko il ofera este pretul, care in ciuda numeroaselor functii interesante, este unul decent. Fara doar si poate, Beko WTV6532BO  poate sa fie trecuta cu usurinta pe o lista a celor mai bune masini de spalat.

Beko WTV6532BO
Beko WTV6532BO

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo