Beko MWC2010MX – Cuptor cu microunde la un pret accesibil

[rehub_simple_star]

Cu siguranta un cuptor cu microunde poate sa completeze in bine bucataria ta. Indiferent ca nu ai inca unul sau ca s-a stricat cel vechi, daca esti in cautarea unui astfel de produs, Beko MWC2010MX este o solutie cat se poate de interesanta. Fara a costa o avere, cu o multime de pareri bune despre el, cu un aspect placut si functii deosebite, produsul celor de la Beko te va convinge ca merita fiecare banut.

Aspectul lui Beko MWC2010MX

Pentru cei pasionati de amenajari, aspectul va fi primul element atractiv. Beko MWC2010MX este diferit de alte cuptoare cu microunde, afisand un aspect metalic, foarte placut. Culoarea inoxului se va potrivi fara niciun fel de probleme la tine in bucatarie, oferindu-i un aspect futurist, modern.

Faptul ca este din inox asigura si alte avantaje, pe langa aspect:

  • Este mult mai usor de curatat pe exterior. Pentru a-l curata ai nevoie de o simpla carpa cu care sa il stergi o data la cateva zile;
  • Este mai eficient. Inoxul are proprietati foarte bune, izoland excelent cuptorul si alimentele din interior.

Caracteristici generale ale lui Beko MWC2010MX

Sunt destul de multe de spus la o analiza mai atenta a lui Beko MWC2010MX. Un lucru care uimeste si care nu este intocmai un plus, este capacitatea de doar 17 litri. Pana la urma insa, pentru o familie de pana in 3 membri este o capacitate acceptabila, chiar perfecta.

Ceea ce atrage in mod pozitiv insa, sunt urmatoarele aspecte:

  • Putere mare. Beko MWC2010MX are o putere de 700 W, impartiti in cinci nivele de putere. In felul acesta poti decide cu exactitate care este gradul de incalzire de care vor dispune alimentele tale.
  • Prezenta unui Grill. Spre deosebire de alte cuptoare cu microunde, Beko MWC2010MX este echipat cu un grill cu ajutorul caruia poti gati cele mai delicioase carnuri. Puterea grillului este de 800 W.

Poate nu sunt impresionante, insa sunt cu siguranta o serie de alte functii care lucreaza la eficienta acestui cuptor. Putem sa amintim functia de iluminare a cuptorului, precum si functia de timer, care te asigura ca nu uiti de faptul ca ai pus ceva la incalzit.

Nu avem de a face cu un cuptor cu microunde ultra modern, in conditiile in care controlul tuturor operatiunilor se face in mod mecanic, de la panoul de comanda. Pana la urma insa, ceea ce conteaza cu adevarat este gradul de eficienta de care dispune acest cuptor iar dat fiind valorile de putere si dimensiunile dispozitivului, gradul este unul mare.

De ce sa achizitionezi Beko MWC2010MX?

Exista 3 motive suficient de convingatoare:

  • Este puternic, incalzind cu usurinta si rapiditate orice tip de aliment;
  • Permite prepararea carnurilor si a altor alimente la grill;
  • Este usor de curatat, data fiind constructia sa din inox.

Un al 4-lea motiv ar fi pretul decent, asadar, putem declara Beko MWC2010MX ca fiind un cuptor cu microunde eficient.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo