Beko MWC2000MW – Cuptor cu microunde 700W

[rehub_simple_star]

Un cuptor cu microunde iti poate usura extrem de mult viata in bucatarie. Cu siguranta nu vrei sa petreci zeci de minute pentru reincalzirea mancarurilor si nici pentru dezghetarea produselor congelate, asadar, o investitie care depaseste cu putin 200 de lei pare a fi una cat se poate de inteligenta.

Beko MWC2000MW este un cuptor cu microunde pe care il vei indragi inca de la prima vedere. Motivul este simplu: aspectul. Este diferit de cuptoarele clasice, aducand un aer futurist, cu linii curbate si o usa extrasa parca din filmele SF. Chiar si asa, este un cuptor simplu, alb, cu mici insertii de negru, care se integreaza de minune la tine in bucatarie.

Aspectul este, fara doar si poate, atractiv, insa exista mult mai multe elemente care conteaza la achizitia unui cuptor cu microunde.

Cum te convinge Beko MWC2000MW ca merita sa fie achizitionat?

In primul rand, ofera caracteristici generale ce denota eficienta.  Beko MWC2000MW este un cuptor cu capacitate de 20 de litri, ceea ce permite o reincalzire a mancarurilor pentru intreaga familie, cu o putere de 700 W si cu un panou de comanda mecanic, usor de folosit. Faptul ca este mecanic este mai mult un plus, decat un minus, in conditiile in care oricine, inclusiv persoanele in varsta, se pot bucura de utilizarea corecta si in siguranta a acestui aparat.

Vei putea sa dezgheti si sa incalzesti orice preparat, fara probleme si te vei putea bucura de nu mai putin de 5 nivele de putere. Ca orice alt cuptor cu microunde, Beko MWC2000MW dispune de un timer care te avertizeaza ori de cate ori programul ales este gata.

Beko MWC2000MW este un cuptor cu microunde stabil gratie celor 10.5 kg ale sale, care poate sa ofere flexibilitate destul de mare. Poti sa il muti cu usurinta dintr-o parte in alta si ii poti gasi loc oriunde in bucatarie. Dimensiunile sale sunt standard, de 458 x 330 x 296 mm, asadar, isi va gasi locul fie in spatiul lasat de vechiul cuptor cu microunde fie oriunde pe mobilier. Trebuie sa ai mare atentie in momentul in care il pozitionezi insa, in asa fel incat sa lasi suficient spatiu in spatele sau. De asemenea, trebuie sa eviti depozitarea obiectelor pe el.

Odata cu cuptorul, vei primi si un suport rotund cu diametrul de 24.5 cm, care face utilizarea mult mai facila.

Concluzii

Beko MWC2000MW este un cuptor cu microunde ce necesita o investitie minima si poate sa reprezinte o solutie excelenta pentru eficienta bucatariei tale. Construit de cei de la Beko, asigura calitatea materialelor, ofera o garantie extinsa si reuseste sa ofere un consum redus de energie, care pe termen lung se simte. Achizitionandu-l vei putea economisi timp si o multime de treaba pe care in mod normal ai face-o folosind aragazul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo