Beko HS22453 – Lada frigorifica acum la pret redus

User Rating: Be the first one!

O inghetata delicioasa mereu la indemana, o punga cu carne congelata pe care sa o poti prepara ori de cate ori ai nevoie sau legume delicioase in miez de iarna, toate pot fi obtinute cu ajutorul unei lazi frigorifice.

Daca vrei cat mai multe lucruri de la lada pe care o achizitionezi, Beko HS22453 este fara doar si poate o solutie excelenta. Este o lada eleganta, care nu ocupa foarte mult spatiu in ciuda capacitatii sale de congelare si care vine echipata cu o serie de functii cat se poate de interesante.

Beko HS22453, o lada frigorifica eficienta din punct de vedere energetic

Vei descoperi ca Beko HS22453 face parte din clasa de eficienta energtica A++. Acest lucru asigura un consum de energie cu pana la 29% mai mic decat in cazul altor produse similare. Facturile sunt mai mici, insa eficienta este la fel de mare. Anual, lada construita de cei de la Beko nu consuma mai mult de 186 de kWh.

Un mare plus pe care il ofera Beko HS22453 este faptul ca dispune de protectie antibacteriana gratie garniturii de pe usi. Aceasta este montata in asa fel incat sa asigure mai multe avantaje, printre care si etansarea, precum si formarea bacteriilor. Poti, asadar, sa pastrezi alimente de cea mai buna calitate pentru o perioada lunga de timp.

Beko HS22453 in cifre

Specificatiile lazii frigorifice a celor de la Beko sunt convingatoare. Volumul net total este de 230 de litri, asadar, vei putea suplimenta cu usurinta spatiul pe care il ai de la congelatorul frigiderului. Aminteam de consumul de energie de doar 186 kWh/ an, care este impresionant date fiind dimensiunile de 86 x 110.1 x 72.5. Chiar daca este o lada frigorifica incapatoare, isi gaseste cu usurinta locul in orice incapere.

Pentru o foarte buna aranjare a produselor, dispune de doua cosuri din sarma. Astfel, vei putea separa carnea de legume si de dulciuri.

Beko HS22453 poate sa fie folosita de catre oricine. Are o deschidere standard, orizontala care nu este la o inaltime mare si are un maner orizontal, usor de folosit. Odata ce ai deschis-o, vei descoperi o iluminare interioara care te poate ajuta foarte mult.

Principalele motive pentru care sa iei in considerare aceasta lada frigorifica:

 • Este eleganta. Este bine gandita din punct de vedere estetic, potrivindu-se in orice tip de incapere;
 • Are multe review-uri excelente. Majoritatea utilizatorilor sunt foarte multumiti de aceasta lada;
 • Este eficienta si consuma putin. Consumul de energie este un mare plus, fiind unul foarte mic, in ciuda eficientei. Poate sa congeleze cu usurinta 230 de litri de produse si iti poate asigura alimentele pentru intreaga iarna.

Fara sa aiba un cost mare, Beko HS22453 este o lada frigorifica ce merita intreaga atentie. Alaturi de un frigider de buna calitate, poate sa raspunda unui numar mare de necesitati si se poate dovedi perfecta atat pentru familiile mari, cat si pentru cele mai mici.

beko hs22453
Beko hs22453

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Preturi si Pareri
   Logo