Beko DEN28320GB – Masina de spalat vase pentru 13 seturi

User Rating: Be the first one!

O masina de spalat vase este visul secret al oricarei gospodine. Nimanui nu ii place aceasta activitate si cu siguranta, multi oameni ar da orice pentru a scapa de stresul ce apare dupa fiecare masa.
Nu trebuie sa dai orice, ci doar un pret decent pentru a achizitiona Beko DEN28320GB.

Eleganta, eficienta si bine construita, Beko DEN28320GB este o masina de spalat vase care iti va imbogati bucataria si iti va oferi ocazia de a te bucura din plin de timpul liber.

Cum arata Beko DEN28320GB?

Aspectul este un punct forte pe care aceasta masina de spalat vase il ofera. Combinatia de negru cu argintiu este foarte placuta, dand un aer aparte oricarei bucatarii. Vei descoperi o masina de spalat simpla, cu dimensiuni standard, asemanatoare celor de la masinile de spalat rufe, frigidere si aragazuri si cu detalii care o integreaza perfect in categoria dispozitivelor moderne.

Cu ce iese in evidenta Beko DEN28320GB?

Exista cateva aspecte care atrag la aceasta masina de spalat vase, transformand-o intr-un dispozitiv cu un raport calitate/pret excelent.

 • Butonul All In One. Este un buton care activeaza una dintre cele mai interesante functii pe care le poti descoperi la masinile de spalat vase. Practic, odata ce ai activat acest buton, Beko DEN28320GB isi ajusteaza modul de functionare, utilizand detergentul sub forma de tablete.
 • Eficienta mare energetica. Consumul de energie este unul mic, dovada fiind clasa de eficienta energetica A++.
 • Un numar mare de programe de spalare. Indiferent care este stilul tau de viata, cat de mari sau de mici sunt vasele pe care le speli si care este gradul de murdarie al acestora, Beko DEN28320GB se adapteaza si iti permite sa alegi intre 8 programe de spalare. Printre acestea ai si un program care spala vasele putin murdare, in doar 30 de minute.
 • Senzor care detecteaza gradul de murdarie. Masina de spalat a celor de la Beko este o masina inteligenta, care poate sa detecteze gradul de murdarie al vaselor. Cu o astfel de informatie, are capacitatea de a programa automat cantitatea de apa necesara spalarii.

Caracteristici generale ale masinii de spalat vase

Aminteam de faptul ca Beko DEN28320GB este eficienta energetic, avand o clasa de eficienta A++. Eficienta este prezenta si la uscare, situand masina in clasa de eficienta A, dar si atunci cand vorbim despre consumul de apa. Per total, consumul de apa nu depaseste 2800 de litri anual, ceea ce inseamna doar 10 litri pentru fiecare ciclu.

Ciclul de spalare poate sa insemne multe vase curate, in conditiile in care masina are o capacitate de 13 seturi.

Panoul de control este un mare ajutor pentru orice utilizator. Prin intermediul acestuia pot fi alese nivelurile de temperatura, poate fi generata programarea intarziata si evident, pot fi descoperite detalii importante din timpul spalarii.

Nu este cea mai ieftina masina de spalat vase de pe piata, insa daca luam in considerare garantia de 5 ani, dotarile tehnice, faptul ca are un cos pentru tacamuri, lumina interioara si o multime de programe, putem spune ca este o masina de spalat vase care merita investitia.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Preturi si Pareri
   Logo