Beko DBK 386 WDR+ – Combina frigorifica acum cu 5 ani garantie

[rehub_simple_star]

Frigiderul este, fara doar si poate, una dintre inventiile care a reusit sa contribuie la dezvoltarea umana. Majoritatea celor care traiesc in zonele dezvoltate ale lumii isi tin alimentele proaspete in frigider, evitand astfel stricarea lor si o multime de probleme de sanatate.

In ultimii ani, frigiderele au devenit din ce in ce mai performante, unele dintre ele fiind chiar inteligente.

Acest Beko DBK 386 WDR+ are capacitatea de a uimi prin performantele sale, dar si prin aspect. Este o combina frigorifica cu 2 usi, dotata cu frigider si congelator, cu dispenser de apa si cu un aspect ideal pentru orice bucatarie. Chiar daca este destul de simplu, cei de la Beko l-au gandit in asa fel incat sa poata iesi in evidenta si sa arate foarte bine. Este adevarat ca la aspect contribuie serios si materialele de foarte buna calitate.

Functii deosebite, care iti tin alimentele proaspecte si iti ofera control total

Avem de analizat o multime de functii, care mai de care mai interesante. Incepem cu smart Blue Line, care pastreaza fructele si legumele proaspete, chiar si dupa ce le-ai pus la frigider. Tehnologia cu lumina albastra iti garanteaza o alimentatie sanatoasa, chiar daca fructele nu sunt proaspat culese.  Totul este datorat luminii albastre, care asigura un efect de fotosinteza. Acesta creste durata de conservare foarte mult.

Chiar daca te gandesti ca nu ai avea nevoie de o astfel de tehnologie la un frigider, Beko DBK 386 WDR+ dispune de voice recorder. Poti inregistra si reda mesaje vocale, ceea ce te scuteste de postituri lipite pe frigider. De asemenea, poti seta timer sau alarma.

Usa este echipata cu o garnitura antibacteriana care previne formarea bacteriilor iar manerul dispune si el de un strat protector in acest sens.

Cu Beko DBK 386 WDR+ vei consuma putina energie. Face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce ii asigura un consum cu pana la 24% mai mic decat in cazul altor combine din aceeasi clasa de pret.

Ce altceva mai trebuie sa stii despre Beko DBK 386 WDR+?

Achizitionand aceasta combina frigorifica vei avea suficient spatiu pentru toate alimentele si bauturile. Are un volum total de 350 de litri, impartit in 90 de litri pentru congelator si 235 de litri pentru frigider. In zilele toride te poti alimenta cu apa direct de la dispenserul care o mentine proaspata si rece.

Cu siguranta vei pastra totul intr-o ordine totala, in conditiile in care Beko DBK 386 WDR+ este dotat cu 7 suporturi pentru usa, cu compartiment pentru legume si fructe, cu 4 rafturi si cu 3 compartimente pentru congelator.

In cazul in care energia electrica dispare, Beko DBK 386 WDR+ poate sa functioneze fara probleme, pastrand alimentele reci, timp de 18 ore.

Cu un nivel de zgomot de doar 40 de decibeli, aceasta combina de la Beko este o solutie care merita toata atentia.

Beko DBK 386 WDR+
Beko DBK 386 WDR+

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Preturi si Pareri
Logo